Peter Gillis koopt nieuwe villa in het zonnige Spanje

Hatseflats!Peter Gillis heeft weer iets nieuws gekocht, dit keer een gigantische villa in het heerlijke Spanje. Peter Gillis staat natuurlijk bekend om zijn grote – vooral prijzige – uitgaven. Inmiddels heeft de familie Gillis al meerdere huizen en auto’s op hun naam staan die vervolgens ook weer verkocht zijn.

Zo had de familie Gillis al een appartement in Spanje maar heeft deze nu omgeruild voor een prachtige villa met zowel een buiten als een binnenzwembad. De gigantische woning ligt in de buurt van het prachtige Alicante, dat licht aan de oostkust van Spanje. De woning heeft een oppervlakte van bijna 300 vierkante meter, vier verdiepingen met zes slaapkamers en naast een groot zwembad ook nog een sauna en jacuzzi. Daarnaast staat de keuken ook vol met verschillende luxe apparaten.

Peter Gillis villa Spanje

Het interieur van de woning is niet iedereens ding, maar wel die van Peter en Nicol. En gelukkig maar, want zij moeten er wonen. De woning heeft ook nog eens een entertainment ruimte met onder anderen een bar en poolbiljart. Ook voor de mensen die wat minder goed ter been zijn is de villa toegankelijk want ook deze villa heeft een lift. Het uitzicht is ook niet niks want met een paar minuten lopen sta je al op het strand. Gelukkig heeft de villa ook genoeg garages en ruimte voor zijn geliefde auto’s. Al met al lijkt deze nieuwe villa de perfecte plek om je tijdens de warme zomer terug te trekken. Check hieronder het fragment uit de aflevering waarin de woning uitgebreid onder de loep wordt genomen:

 

Hoe gaat het nu met Peter Gillis?

Een tijdje geleden ging het wat minder goed met Peter. Zo kreeg hij lichamelijke klachten en is zelfs met spoed naar het ziekenhuis gegaan. Hij werd onwel door zijn overgewicht en werd geadviseerd af te vallen. In een aflevering van Massa is Kassa liet Peter al een keer horen wat hij allemaal at en dronk op een dag: en dat was niet niks! Zijn eetdagboek bevatte onder anderen zes flessen cava, twee bier, vier flessen rode wijn, mosselen en een uitsmijter. En dat allemaal op één avond. Inmiddels loopt Peter al een tijdje bij een dieetcoach en is hij al meer dan 12 kg verloren. Het lijkt beter met hem te gaan en nu is het maar hopen dat hij het volhoudt.

Ben je nou benieuwd naar de andere uitgaven en inkomsten van Peter Gillis? Hij heeft ook eindelijk zijn luxe camper weten te verkopen.