Peter Gillis is van zijn camper af

Dat ondernemer Peter Gillis houdt van kopen en verkopen, dat wisten we allemaal al wel. Regelmatig laat hij op Instagram zien dat hij bijvoorbeeld zijn auto weer ingeruild heeft. Met zijn huizen gaat het vaak al net zo, al blijkt dan soms ook weer dat een villa toch niet verkocht is.

Bij het indrukwekkende wagenpark van Peter hoorde tot voor kort ook een luxe camper, maar die heeft hij nu eindelijk weten te verkopen. Vorig jaar gingen  Peter Gillis en Nicol nog “hatseflatsen in Maastricht” met de camper, maar ze wilden er toch al vrij snel weer vanaf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

De luxe Morelo Palace 90M is letterlijk een paleisje op wielen

Peter Gillis zette de camper in oktober 2021 te koop voor €389.000, maar er werd duidelijk niet gehapt, want een paar maanden later liet hij de prijs zakken naar 369.900 euro. Nu is de camper dan toch eindelijk van de markt. Gezien dat het voertuig uit 2021 komt, heeft het waarschijnlijk zeker de helft van de tijd dat het in Gillis’ bezit was te koop gestaan. De camper is een Morelo Palace 90M, die bij Morelo met een nieuwprijs vanaf ongeveer €252.160 te verkrijgen is. Waarschijnlijk heeft de versie van Peter Gillis dus heel wat snufjes die de prijs flink omhoog hebben gebracht. Wanneer je hoort wat er allemaal in de camper te vinden is, zul je ook zeker begrijpen waarom deze een flinke zakcent kost.

De Morelo Palace 90M is namelijk letterlijk een paleisje op wielen. Zo heeft de keuken niet alleen een keramiekplaat en een oven, maar is er zelfs een vaatwasser aanwezig. De familie Gillis hoefde dus in ieder geval  geen afwas te doen op de camping. Ook douche kan gewoon in de camper, want er is een volledige badkamer met zelfs een wasmachine. Verder zal de koper niet te hoeven koukleumen dankzij de vloerverwarming en kan er tv gekeken worden op een 32 inch televisie. De enige vraag is nog even of de nieuwe eigenaar de grote ‘Massa is Kassa‘ reclame op de achterkant zal laten zitten. Zie hieronder een aantal foto’s van de camper:

peter gillis morelo camper

camper peter gillis