Peter Gillis en Nicol uit Massa is Kassa

Peter Gillis, Nicol en de rest van de familie zien we elke week weer op de buis verschijnen in het programma Massa is Kassa. We volgen ze in hun persoonlijk leven en hoe ze met elkaar omgaan. Wat we ook zien, is hoe de familie in deze tijd hun vakantieparken draaiende proberen te houden.

 

We zien de eigenaar Peter Gillis en zijn veel jongere vriendin Nicol voornamelijk in beeld verschijnen. De manier waarop zij met elkaar omgaan levert verontrustende beelden op waar we met al het plezier naar kijken. Maar wat we volgende week gaan zien, daar schrikken we toch wel van.

Nicol steelt de show in een pikante fotoshoot

De relatie van Peter en Nicol blijft apart. Niet alleen door het leeftijdsverschil, maar daarnaast ook door de manier waarop ze met elkaar omgaan. Het is nou niet alsof de passie ervan afspat. Toch lijkt hier volgende week verandering in te komen.

Aan het einde van elke aflevering krijgen we een voorproefje van wat we de week erna kunnen verwachten. Normaal gesproken zijn het simpele beelden, maar dit keer wat er één beeld dat voor veel opheffing zorgde. We gaan volgende week namelijk zien hoe Nicol een zéér pikante fotoshoot gaat doen. Wij zijn nu al benieuwd hoe dat gaat uitpakken. Het fragment vind je hier en de foto’s helemaal onderaan dit artikel:

Verder is er elke week erg veel ophef over de dame, puur om haar gedrag. Veel mensen noemen haar namelijk een golddigger en vinden haar een vervelend mens. Er zou geen graantje vriendelijkheid aan te pas komen. Auch.

Rob Geus in Massa is Kassa

De vakantieparken van Peter Gillis hebben nou niet de allerbeste naam. Ze staan niet bekend om de meest luxe en beste parken waar je ooit geweest bent. Daarom werd in de laatste aflevering Rob Geus ingeschakeld. Man, man, man, hij was niet echt te spreken over de hygiëne van het park.

Toch verdient Peter genoeg aan zijn vakantieparken. Maar zal hij dit jaar genoeg hebben verdiend om in de Quote 500 te belanden? Dit is het vermogen van Peter Gillis. 

De foto’s van Nicol

Hieronder zie je een aantal foto’s van Nicol:

nicol gillis peter vrouw peter gillis vriendin jonger instagram