Peter Gillis verkocht zijn auto’s

Waarschijnlijk voelde de oprit een beetje kaal aan voor Peter Gillis. Hij verkocht namelijk een aantal van zijn vierwielers. Zo zette hij onlangs zijn meest luxe auto te koop, de Rolls Royce-Phantom.

Ook was Nicol niet blij met haar bolide. Echter kwam de familie Gillis niet heel makkelijk van de auto af. De Porsche Cayenne van Nicol stond namelijk al een tijdje op Marktplaats, maar zonder succes. Ze besloten zelfs de vraagprijs te verlagen van 99.000 euro naar 89.000 euro. Dat lijkt succesvol te zijn geweest, aangezien de bolide nu niet meer te vinden is op Marktplaats.

Naast zijn personenwagens zette hij ook zijn enorme camper, Belgische villa én luxe penthouse te koop. Zou Peter Gillis het financieel moeilijk hebben of heeft hij gewoon behoefte een een nieuw hoofdstuk? De tijd zal het leren.

Tijd voor een nieuwe auto

Gezien de verkoopprijs van zijn Rolls-Royce, welke voor bijna een half ton te koop stond op de website van Thijs Timmermans, heeft Peter Gillis een flinke klapper gemaakt. Ongeveer de helft hiervan heeft hij onlangs besteed aan een nieuwe auto. Hij kocht namelijk een Mercedes-AMG G 63 voor een bedrag van 275.755 euro.

In eerste instantie was Peter Gillis niet van plan om dit bedrag op tafel te leggen voor de gloednieuwe SUV. Hij probeerde af te dingen, maar gezien de wachtrij voor het model kon Peter niet rekenen op enige coulance van de verkoper.

De Mercedes-AMG G 63

De Mercedes-AMG G 63 staat bekend om het iconische hoekige model. De bolide is voorzien van een V8 met een slavolume van vier liter. De topsnelheid bedraagt 220 kilometer per uur en zodra je het gaspedaal flink intrapt zit je in slechts 4,5 seconden op de 100 kilometer per uur. Kortom: een bak met kracht. Daar wordt Peter vast foxwild van!

Hieronder zie je een foto van een soortgelijke auto zoals die van Peter Gillis:

nieuwe auto peter gillis mercedes amg g 63
Foto via Mercedes

De vakantieparkeneigenaar heeft zichzelf onlangs verwend met een nieuwe ‘Hatseflats!’ scooter. Wat een baas!