Het luxe penthouse van David Guetta nu te koop

De Franse dj David Guetta leverde in zijn carrière de ene na de andere hit af. Denk aan nummers zoals Titanium en When Love Takes Over. Hij is een graag geziene gast op muziekfestivals en heeft samengewerkt met vrijwel elke grote moderne muziekartiest. Het is dus ook niet zo vreemd dat zijn kapitaal wordt geschat op tientallen miljoenen en hij behoort tot het rijtje van de rijkste dj’s ter wereld. Van dat geld kocht hij een paar jaar geleden een groot penthouse. Nu staat het penthouse van David Guetta echter te koop. Naast dat het kan worden gekocht met geld, kan het ook worden gekocht met bitcoins.

penthouse van David Guetta

Met bitcoins betalen kan gewoon

Heb jij vroeger wat bitcoins gescoord, dan ben je nu binnen. Het penthouse van David Guetta staat namelijk te koop voor 359 bitcoins. Omgerekend komt dat op een behoorlijk hoog bedrag uit: voor zo’n 14 miljoen dollar en de woning is van jou. Die woning bevindt zich in South Beach, Miami. Daar is het penthouse van David Guetta onderdeel van het Setai Hotel. Het is gelegen op de 37e verdieping, dus een waanzinnig uitzicht gegarandeerd.

Die 2530 m² biedt onder andere ruimte aan drie badkamers en drie slaapkamers. Andere extra’s die de woning biedt is de toegang tot meerdere zwembaden, een kunstgalerij en relaxte cabana’s. De Italiaanse architect Piero Lissoni is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woning. Voor de nodige bitcoins of dollars gaat zijn ontwerp binnenkort naar een nieuwe eigenaar.

Miami mansion

Meer luxe woningen te koop

Het is niet de enige woning die door een grote ster te koop wordt aangeboden. Zo schreven we eerder ook al over het miljoenen landhuis van Aron Winter. Ook Leonardo DiCaprio kocht recent een woning van €5.8 miljoen van een andere acteur. Bekijk de foto’s van de penthouses om zelf te oordelen waar jij het liefste woont. De penthouse van David Guetta ziet er in ieder geval relaxed, luxe én zonnig uit.