Luxe villa van Aron Winter staat te koop op Funda

Aron Winter was in zijn verleden vooral betrokken bij Ajax, het Nederlands Elftal en is nu assistent-bondschoach van Griekenland. Zijn carrière binnen de sport heeft hem een royaal inkomen opgeleverd. De sportman liet van dat geld een gigantische villa bouwen in Lelystad. Foto’s op Funda laten zien dat we het hier over een enorme villa hebben dat één en al luxe uitademt. Heb jij dus nog een paar miljoenen op de bank staan, dan kan deze Funda villa zomaar eens de jouwe worden. Zo niet, dan kan je je altijd nog verbazen over de ruime woning en de bijbehorende extra’s.

Funda villa

Die extra’s bezit de villa van Aron Winter ongetwijfeld. Denk bijvoorbeeld aan een kookeiland, ee ruimte om in te trainen, een sauna en een zwembad. Genieten van de zon doe je op het wijde terras of op één van de balkons. Jezelf terugtrekken in je kantoor kan ook en aan bezoek is er ook ruimschoots gedacht.

Aron Winter

In totaal vind je in de woning namelijk maar liefst 14 (!) kamers en 5 badkamers. Het geheel wordt volgens de Funda advertentie beschreven als een plek voor mensen die op zoek zijn naar “luxe, uniforme afwerking en die houden van duurzaamheid gecombineerd met hedendaagse comfort.” Een huis voor echte liefhebbers dus.

Wat is de vraagprijs van de villa in Lelystad?

Het riante onderkomen van Aron Winter bevindt zich in een erg natuurrijk gebied: de wijk Hollandse Hout, met wandelmogelijkheden en veel natuur om je heen. Het geheel wordt niet zomaar verkocht. In totaal vraagt de voetballer er een behoorlijk bedrag voor. De vraagprijs is namelijk €2.250.000,-. Daarvoor heb je als nieuwe eigenaar wel 659 m² woonruimte en een perceel van in totaal 3631 m² tot je beschikking. Check hieronder de foto’s om te oordelen of jij de Funda prijs van de villa terecht vindt.

823_1440 890_1440 944_1440