Het liefdesleven van Anthony Martial

De knappe vrouw van Anthony Martial is inmiddels 30 jaar oud en mag zich zonder enige twijfel een van de mooiste WAG’s van Europa noemen. Anthony heeft er al een ander huwelijk opzitten en Melanie is de tweede vrouw waarmee hij in het huwelijksbootje gestapt is. Als we haar looks bekijken, dan kunnen we ons wel voorstellen waarom hij voor haar op zijn knieën is gegaan. Laten we daarom eens kijken hoe het leven van mevrouw Martial eruitziet.

Zijn vrouw Melanie steelt de show op Instagram

Melanie Martial is ooit op de Franse televisie te bewonderen geweest als actrice in een serie. Toch voelde ze meer voor een carrière als model en daar heeft ze dan ook zeker de looks voor. Maar ze had meer ambities dan alleen het modellenwerk. Zo heeft ze samen met haar zus een schoenenmerk opgericht genaamd Sy & Me. Daarnaast zal je vast wel een lekker zakcentje verdienen met haar Instagram account met meer dan 3 miljoen volgers.

Wij selecteerden een aantal Instagram foto’s van de prachtige vrouw die de naam Melanie Martial draagt. Sit back, relax and enjoy!

Voetballers en hun WAG’s, het is een gouden combinatie. Ook de vrouwen van de voetballers van het Nederlands elftal bewijzen dat.