Een kijkje in de Peaky Blinders wereld

De Peaky Blinders tour duurt ongeveer acht uur. Tijdens deze uren zal je meerdere filmlocaties bezoeken. Doordat de tour voor een klein gezelschap is bedoeld dat ook nog eens bestaat uit andere fans, heeft de tour een persoonlijk karakter. Een tour-guide zal jou, je vrienden en de andere deelnemers vervolgens voorzien van alle informatie en weetjes over de show. De locaties spelen zich in en rondom Liverpool af. Dit is opvallend. Het verhaal van de serie speelt zich namelijk in Birmingham af. Voor de opnames hebben ze dus gekozen voor de andere Engelse stad.

Peaky Blinders Peaky Blinders

Leef als Thomas Shelby

Door de tour kun jij jezelf volledig in de Peaky Blinders wereld wanen. Check dus ook vooral de 8 stijlvolle items die van jou ook een Peaky Blinder maken om er als Thomas Shelby bij te zitten. Tijdens de tour bezoek je meer dan 10 locaties. De locaties zijn voornamelijk onderdeel geweest van scènes en verhaallijnen uit het derde, vierde en vijfde seizoen. Denk hierbij aan Walery Lane, Ada’s huis en het gigantische landgoed van Tommy. Op locatie zijn een aantal kamers omgetoverd. Ze worden echt gebruikt om scènes in op te nemen en geven zo een nog completer beeld van de show.

Peaky Blinders Peaky Blinders

Andere locaties van de serie

Een bezoekje aan Liverpool wordt met deze Peaky Blinders tour extra leuk, maar staat wellicht niet op jouw planning. Mocht jij je toch volledig willen onderdompelen in de stijl en sfeer van de populaire serie, dan is er een heuse Peaky Blinders bar in Den Haag te vinden. In Birmingham kun je een bezoekje plegen aan de gevangenis waar de originele bendeleden vroeger vastzaten. Het is duidelijk dat de serie nog erg populair is. Mocht jij erg geïnteresseerd zijn om de filmlocaties van dichtbij te ervaren, wacht dan niet met het boeken van je tour door Liverpool.