Jennifer Lopez heeft nog altijd een waanzinnig lichaam

Het is geen geheim dat Jennifer Lopez tot de mooiste vrouwen boven de 40 jaar behoort. Iedere keer weet ze de online wereld toch weer op de kop te zetten met een opvallende foto. Zo maakte ze onlangs haar Instagram volgers gek met deze bikinifoto, Als je naar die foto kijkt, zal je nooit de leeftijd van Jennifer Lopez goed gokken. De knappe zangeres is namelijk al 50 jaar oud.

Dat Jennifer hard werkt om haar fitte lichaam te behouden, dat moge duidelijk zijn. Zo blijft ze niet alleen veel dansen tijdens haar acts, ze sport ook veelvuldig. En als je zo’n beroemdheid bent als Jennifer Lopez, dan krijg je ook op Instagram een flink aantal volgers. Momenteel staat de teller op maar liefst 125 miljoen mensen, die allemaal hebben kunnen genieten van deze imposante sportlegging-foto.

Als je kijkt naar alle foto’s en filmpjes van de knappe zangeres, dan zie je wel dat ze veel fans heeft. De likes en reacties stromen binnen. Echter gaat de bovenstaande foto wat betreft likes door het dak. Bijna 4 miljoen mensen vinden de foto leuk en dat getal wordt nog altijd opgevoerd. Wij snappen wel waarom.