Peaky Blinders, de misdaaddrama van BBC, gaat een game krijgen voor consoles en computer. Nadat de serie nog steeds ongekend populair is onder het publiek, heeft de uitgever besloten een Peaky Blinders game uit te gaan brengen. Uitgever Curve Digital en ontwikkelaar Futerlab slaan hun handen ineen om de hoge verwachting van de Peaky Blinders game te gaan waarmaken. Wij als fan van de serie hebben het dan ook regelmatig over de serie en de alom geprezen  Peaky Blinders look.

Peaky Blinders game

Een officiële Peaky Blinders game, dit klinkt als een natte droom voor vele mannen. Helaas moeten wij hiervoor nog even wachten, aangezien de Peaky Blinders game pas in 2020 zal uitkomen. Het spel wordt omschreven als: “Een verhaal gerichte actiegame die op het epische en veelgeprezen gangster-drama geïnspireerd is”. Je gaat door de ogen van de Peaky’s een heel verhaal uitspelen. Dit gaat één van de beste verhaalgestuurde games van volgend jaar worden. Voordat je begint kan je dan ook nog even de serie opnieuw bekijken, zodat jij alles ins-en-outs van de game weet!

Peaky blinders game MAN MAN

Een unieke wereld

Anil mistry, directeur games bij Endemol, verklapte wat over de technologie achter deze spraakmakende game. Het zal de volledige ervaring opleveren die fans van de tv-serie zouden verwachten. De partners voor deze game hebben al veel ervaring in het leveren van high-end games. Hierdoor zal het een realistisch beeld gaan geven van hoe de serie zich af heeft gespeeld. Naast de epische looks die Thomas en Arthur in de serie hebben, wordt ook de omgeving realistisch nagebootst. De epische looks en omgeving kunnen er ook voor zorgen dat de game op papier een van de veelbelovendste gaat worden van volgend jaar.

peaky blinders game MAN MAN

Peaky Blinders kleding, voor de échte baas

Ben jij helemaal gek van de serie? Speciaal voor jou selecteerden wij een aantal kledingstukken waarmee jij je helemaal kan inleven in de karakters van Peaky Blinders. Check it out:

 

Gamers kunnen uitkijken naar een unieke speelomgevin. De serie leent zich namelijk uitstekend voor een authentieke, originele en meeslepende beleving. Wij kunnen niet wachten tot de game beschikbaar is. Nu kunnen we niet alleen het Peaky Blinders kapsel rocken, maar kunnen wij ook door de ogen van de gangster gaan spelen.