Peaky Blinders-actrice

We zullen nog even moeten wachten op het nieuwe seizoen van Peaky Blinders. Dat vinden wij wel jammer want wij kunnen maar geen genoeg krijgen van deze topserie. In de eerste plaats kijken we niet naar Peaky Blinders voor de vrouwen, maar er lopen wel een paar mooie dames rond. Eén van deze dames is May Carleton. Ze wordt gespeeld door Charlotte Riley. En zij is de vrouw van Tom Hardy.

De acteur Tom Hardy

Tom Hardy speelt veel vette rollen in films en series. In de film Capone speelt hij een meedogenloze gangsterbaas. Ook mag het geen verrassing heten dat hij de hoofdrol gaat spelen in de Call of Duty film die eraan gaat komen. Daarnaast speelt hij in de vette oorlogsfilm Dunkirk. Tom Hardy heeft zelf ook meegespeeld in Peaky Blinders. We vinden het jammer dat hij in deze serie een niet meer prominentere rol heeft.

De actrice Charlotte Riley

Charlotte Riley is 38 jaar en had een relatief kleine rol in Peaky Blinders. Ze is het meest bekend van haar rol van Sarah Hurst in Easy Virtue. Door de jaren heen heeft ze grote naam gemaakt in de televisiewereld door in veel films en series te spelen.

Tom Hardy en Charlotte Riley hebben samen twee kinderen

Tom Hardy en Charlotte Riley waren in 2010 verloofd met elkaar. In juli 2014 was het dan eindelijk zover: ze trouwden. Ruim een jaar later werd hun eerste kind geboren. In 2018 werd hun tweede kindje geboren. De relatie tussen het getrouwde stel lijkt uitstekend te zijn, en dat gunnen we ze van harte! Hieronder hebben we de beste foto’s geselecteerd van de prachtige Charlotte Riley: