Call of Duty film

Call of Duty Black Ops 4 moet de nieuwste toevoeging worden aan de gehele gameserie. CoD is zeer populair en een toonaangevende naam in de gamewereld. Een film zou dan ook een waar succes kunnen worden, vooral met zo’n baas als Tom Hardy in de hoofdrol. Volgens regisseur Stefano Sollima staan twee mannen bovenaan het lijstje voor de hoofdrol, namelijk Tom Hardy en Chris Pine.

“I mean, I like almost everything [he’s been in]. I’m waiting for his Venom. Even in Mad Max, he was great,” – Stefano Sollima

Hoewel nog niks bekend is over de release, het thema en het verhaal van de eerste Call of Duty-film, zijn wij lyrisch over het idee. Met zijn rollen in onder andere The Revenant en Peaky Blinders heeft Tom Hardy namelijk bewezen een acteur van wereldklasse te zijn. Wij zien deze combinatie dus zeker wel zitten en kunnen niet wachten tot deze film op het witte doek verschijnt.

tom Hardy Call of Duty MAN MAN

Mocht je nog meer werk willen zien van de man hemzelf? Check dan deze 9 brute Tom Hardy films en series die dit jaar uitkomen.