Unreasonable Behaviour

In deze brute film duikt Tom Hardy in het lijf van de onbevreesde oorlogsfotograaf Don McCullin. Hij ontwijkt de rondvliegende kogels en zet elke dag zijn leven op het spel. Dit alles om de donkere kant van onder andere de conflicten in Vietnam, Cambodja, Oeganda vast te leggen. De film is op een autobiografie gebaseerd en geschreven door Gregory Burke.

Shackleton

In deze avontuurlijke film neemt Tom de rol van Ernest Shackleton op zich, de man die drie maal een Britse expeditie naar Antartica leidde. Bovendien wordt de ondergang van het wereldbekende schip, de Endurance, meegenomen in deze epische verfilming.

Taboo: seizoen 2

Taboo is de serie waarbij de Peaky Blinders-invloeden duidelijk herkenbaar zijn. Nadat James (gespeeld door Tom Hardy) terug is gekeerd naar London om de dood van zijn vader te onderzoeken, heeft hij het doel om het scheepvaart emperium van zijn vader te herbouwen. Wij kijken uit naar het tweede seizoen van deze brute serie.

Tom hardy MAN MAN

Venom

In deze brute Spider-man spin-off Venom speelt de grote baas hemzelf een bad guy. Hij kruipt in het lichaam van Eddie Brock, een freelance fotograaf die wordt geïnfecteerd waardoor hij superkrachten ontwikkelt. Afgelopen oktober verscheen deze hitfilm op het witte doek, maar als jij hem nog niet gezien hebt dan zal de trailer je vast triggeren.

Cicero

Tom Hardy zal de rol van de Amerikaanse gangster Al Capone op zich nemen, dé man die het grootste deel van de criminele activiteiten in Chicago beheerste. Deze film gaat over zijn tijd jongere jaren in New York.

Mad Max: The Wasteland

Deze actiefilm is het vervolg op Mad Max: Fury road, met wederom Tom Hardy in de hoofdrol. Bovendien zijn dezelfde regisseur en scenarioschrijver verantwoordelijk voor de nieuwe Mad Max. Het belooft een heuze knaller van een actiefilm te worden.

Tom Hardy MAN MAN

Fonzo

Ook in deze film kruipt Tom Hardy in het lichaam van de Amerikaanse gangster Al Capone. Echter gaat deze film over zijn latere jaren. De jaren dat hij in de gevangenis belandt en last krijgt van dementie. Ben je benieuwd naar deze brute  film? Check dan de eerste beelden van Fonzo.

The True American

Als revanche voor de aanslag op nine eleven, schiet een Amerikaanse terrorist (gespeeld door Tom Hardy) een buitenlandse officier neer. Dit gaat niet zonder gevolgen.

My War Gone By, I Miss It So

My Ware Gone By, I Miss it So is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Engelse journalist en oorlogscorrespondent Anthony Lloyd. Tom Hardy zal de hoofdrol spelen in de Bosnische oorlogsdrama. De film zal een beeld schetsen over de tijd van Lloyd in het Britse leger, zijn heroïneverslaving, de relatie met zijn ouders en zijn tijd in Bosnië.