Papillon

De film Papillon is gebaseerd op de internationale best-selling autobiografische boeken Papillon en Banco van Henri ”Papillon” Charrière. Nu volgt de verfilming van Papillon, het epische verhaal van Henri Papillon Charrière (Charlie Hunnam) een bankrover uit de Parijse onderwereld die wordt opgepakt voor moord op een beruchte strafkolonie. Vastbesloten om zijn vrijheid terug te krijgen, vormt Papillon een bondgenootschap met de eigenzinnige veroordeelde vervalser Louis Dega (Rami Malek), die in ruil voor bescherming instemt met het financieren van de ontsnapping van Papillon.

© 2018 Constantin Film Verleih GmbH / Jose Haro Rami Malek (links) als "Louis Dega" und Charlie Hunnam (rechts) als "Henri 'Papillon' Charriére" in PAPILLON von Regisseur Michael Noer. Weiterer Text über ots und www.presseportal.de/nr/12946 / Die Verwendung dieses Bildes ist für redaktionelle Zwecke honorarfrei. Veröffentlichung bitte unter Quellenangabe: "obs/Constantin Film/Jose Haro"

Deze brute film zal pas vanaf 6 september te zien zijn in de bioscoop, daarom helpen we je met een lijstje met films die deze maand in de bioscoop verschijnen.