The death of Stalin

Deze film vertelt gedeeltelijk het waargebeurde verhaal na de dood van Stalin in maart 1953. In de chaos die ontstaat, probeert iedereen zijn eigen hachje te redden. Een hilarische strijd om de macht is begonnen. Deze film zal vanaf 3 mei in de bioscoop te zien zijn.

 

Deadpool 2

Nadat een aanval van een koe hem bijna fataal werd, worstelt de misvormde Wade Wilson met het realiseren van zijn droom: de beste bartender van Mayberry worden. En dat terwijl hij lijdt aan smaakverlies. Ondertussen neemt hij het op tegen de Yakuza, ninja’s en een groep agressieve honden. Zoals we van Deadpool gewend zijn, zal ook dit deel een hilarische knaller worden. Deze film zal vanaf 17 mei in de bioscoop te zien zijn.

 

A prayer before dawn

A prayer before dawn is een film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Billy Moore, een Engelse bokser die gevangen wordt gezet in twee van de beruchtste gevangenissen van Thailand. Wanneer hij mee mag doen aan de Muay Thai bokstoernooien die de gevangenis organiseert, realiseert hij zich dat dat zijn weg naar vrijheid kan zijn. Deze film zal vanaf 25 mei in de bioscoop te zien zijn.

 

Only the Brave

Only the Brave toont het heroïsche en waargebeurde verhaal van een groep elite brandweermannen die hun leven riskeren om een stad te redden van een bosbrand. Deze film zal vanaf 31 mei in de bioscoop te zien zijn.

 

Ben jij meer van de series dan van de films? The 100-fans opgelet: seizoen vijf staat vanaf vandaag online.