Eerste beelden Fonzo

Tom Hardy deelt zelf de eerste beelden van hoe hij zich inleeft in een van de grootste maffiabazen van de vorige eeuw. Via zijn Instagram deelt Tom een foto waarbij hij haast onherkenbaar op een stoel zit. Het geeft een eerste indruk over hoe de film eruit zal komen te zien. Daarnaast geeft het gelijk een indicatie van de grimmige sfeer van de film.

Een bericht gedeeld door Tom Hardy (@tomhardy) op

Fonzo vertelt het onderbelichte verhaal over de nadagen van Al Capone. Geteisterd door flashbacks uit zijn gruwelijke verleden rot hij weg in de gevangenis van Alcatraz. Dementie zorgt voor een samensmelting van het heden en verleden en dit maakt het spelen van dit personage ook enorm lastig. Josh Trank is de aangewezen regisseur om van de film een ware hit te maken. Met een aantal succesvolle films op zijn naam en met de hulp van een gerenommeerd acteur zal dit zeker mogelijk moeten zijn.

Een bericht gedeeld door Tom Hardy (@tomhardy) op

De eerste beelden zijn bekend en wij verwachten dat er steeds meer beelden boven komen drijven. Lijkt spanning en duisternis wel wat? Dan ben je vast blij om te horen dat de eerste details over Stranger Things seizoen 3 bekend zijn gemaakt.