Monopoly kan intens zijn

Voor een potje Monopoly kan je wel een complete zondagmiddag uit trekken. Het kan er dan ook heftig aan toe gaan. Inmiddels worden er ontzettend veel verschillende versies van het populaire bordspel uitgebracht. De ene is leuker dan de andere. Deze prijkt tot nu toe toch wel boven aan ons lijstje. De Breaking Bad Monopoly tilt dit spel namelijk naar een nieuw niveau. Hiermee kan het er voortaan nog heftiger aan toe gaan als je weer eens een ‘gezellig’ potje Monopoly gaat spelen.

Breaking Bad Monopoly
Foto: USAopoly

Breaking Bad Monopoly

Om te beginnen zal je bij deze versie kunnen kiezen om te spelen met de hoed van Heisenberg, een vat met geld, een gasmasker, een roze teddybeer of een camper. Als échte Breaking Bad fan zal je dit allemaal terug herkennen uit de serie. Een huis heet in deze Breaking Bad versie van een mobiele tent en een hotel gaat door het leven als een Superlab. De vakjes waar je op kan komen op het bord representeren onder andere Los Pollos Hermanos, JP Wynne High School en Schrader House.

Mensen die dit spel spelen worden geadviseerd het rustig aan te doen als je Monopoly wil winnen. Als je in deze heftige variant van Monopoly hoog spel gaat spelen zou dat je in no time zomaar eens de das kunnen omdoen. Daarnaast is de adviesleeftijd voor dit spel 17+.

Bordspel
Foto: USAopoly

Een spel vol met nostalgie

Met dit spel zal je weer helemaal terug in één van de beste series ooit worden gesleept, en zullen oude tijden weer herleven. Je kan hem kopen voor 40 dollar. Helaas kan je hem alleen nog maar verkrijgen in de Verenigde Staten, maar hopelijk zal die ook snel verkrijgbaar zijn in Europa. Hou je deze maand nou veel geld over en ben je een échte Monopoly liefhebber? Dan raden wij je dit luxe bordspel aan.