Rijk worden met deze Monopoly strategie

Er zijn verschillende strategieën die spelers hanteren bij het spelen van Monopoly. De één kiest ervoor om op zijn geld te gaan zitten en alleen geld te ontvangen door langs start te komen of een kanskaart. Dit lijkt goed te werken totdat de uitvoering van de strategieën van de andere spelers begint. De andere spelers kopen huizen en hotels en dan moet er op elk plekje huur betaald worden, ook een slimme Monopoly strategie. Zij krijgen geld binnen door eerst geld te investeren, terwijl diegene die niets heeft geïnvesteerd al zijn geld ziet verdwijnen.

Maar hoe win je Monopoly dan? Het kopen van zoveel mogelijk eigendommen is een fatsoenlijke strategie, maar wel erg duur. Het is dan ook beter om de oranje en rode straten te kopen omdat die het hoogste verwachte rendement hebben. De duurdere straten daarentegen zijn juist niet verstandig om te kopen. Deze straten zijn het meest geliefd, terwijl het verwachte rendement helemaal niet zo goed is. Check hieronder de video die van jou een Monopoly-koning maakt.

Wij zouden zeggen: check het filmpje, roep je maten bijeen en maak ze helemaal in! Wil jij een onvergetelijk potje Monopoly spelen, check dan dit luxe Monopoly bord.