Oslo in La Casa de Papel

Oslo speelde in La Casa de Papel een grote rol in het eerste seizoen als één van de bendeleden van el Profesor die de Spaanse Munt beroofde. Samen met met zijn broer Helsinki was hij één van de grote bonken in de serie. Aan het eind van het eerste seizoen loopt hij echter ernstig hersenletsel op. Dit wordt hem uiteindelijk dan ook fataal. Oslo wordt gespeeld door acteur Rober Dragos. We wisten niet dat deze acteur zo ontzettend gespierd is.

Rober Dragos

Rober Dragos is dus een bodybuilder van de bovenste plank. Dat wordt meer dan duidelijk als je naar zijn Instagram kijkt. In La Casa de Papel was hij vooral stil en gehoorzaam. Samen met Helsinki was hij één van de zachtaardige reuzen. Hij was er vaak, maar daar bleef het ook wel bij. Oslo werd ingezet voor taken waarbij er kracht nodig was. Toch vonden we het jammer dat hij al snel het loodje moest leggen. Door zijn Instagram zijn we erachter gekomen dat hij in het echte leven een veel minder onzichtbare rol speelt dan in de serie. Want wat is hij gespierd.

Hoe gaat het verder met La Casa de Papel?

Ondanks dat Oslo dan misschien is overleden, is er nog genoeg om voor naar La Casa de Papel te kijken. Nu het 4e seizoen pas online is gekomen is iedereen weer non-stop over de serie aan het praten. Denk jij bijvoorbeeld ook dat deze theorie over Alicia Sierra wel eens waar zou kunnen zijn?  Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar La Casa de Papel seizoen 5. En wie weet komt er daarbovenop ook nog wel een spin-off serie over één van de bendeleden. Tot dan kan je eerst de gespierde Oslo aanschouwen: