Opblaasbare pokertafel is perfect voor de zomer

Een vakantie in eigen tuin of eigen land kan betekenen dat we veel aan het zonnen en zwemmen zijn. In dit geval zijn er genoeg leuke extra’s om aan te schaffen. Zo creëren we verkoeling en vermaak. Een goed voorbeeld is de bijzettafel met koelfunctie van de Lidl. Ook je eigen Mcflurry machine kan voor plezier zorgen. Zoeken jij en je vrienden nog een leuk spel, ga dan voor de opblaasbare pokertafel. Hiermee is urenlang zomers plezier gegarandeerd.

opblaasbare pokertafel

Check deze link voor meer info en prijs

Van alle gemakken voorzien

De opblaasbare pokertafel komt met vier drijvende stoelen. Ze kunnen zowel in staande positie worden ingesteld als in een liggende positie, om te genieten van je winst (of bij te komen van je verlies). Doordat de stoelen niet aan de set vast zitten, kun je ze ook gemakkelijk gebruiken voor andere spellen. Verder bestaat de set uit de tafel zelf. Daar zitten vier bekerhouders aan bevestigd. Ideaal voor een glas speciaalbier of één van de frisse zomerse cocktails.

De opblaasbare pokertafel komt met waterdichte attributen

Wellicht ben je bang dat je speelkaarten al gauw doorweekt zijn en je pokerfiches meteen naar de bodem zinken. In dat geval kunnen we je gerust stellen. Bij de set komt natuurlijk een set waterproof speelkaarten. Ook de fiches zijn waterdicht.

opblaasbare pokertafel

Prima te betalen

Al met al zorgt de opblaasbare pokertafel voor eindeloos plezier tijdens de warme zomerdagen. De set is via AliExpress te koop voor $41,60, wat omgerekend zo’n €35 zal zijn. Zeker met een aantal vrienden heb je dat bedrag zo rond. Mocht het zo zijn dat jij totaal niet kan pokeren, of dat je bent vergeten hoe de regels ook alweer waren? Check dan de basis en trucs voor beginners nog een keer. Of ga gewoon lekker een potje kaarten, dat kan natuurlijk ook altijd.