Wat maakt een man aantrekkelijk in de ogen van de vrouw?

Wij staan er waarschijnlijk niet bij stil, maar bij een aantal dingen die wij doen laten we vrouwen bijna van hun stoel glijden. Hoogste tijd dus om hier als man tijdens je volgende date op in te spelen. Neem de onderstaande punten in je op om onweerstaanbaar te worden voor vrouwen.

 

1. Een subtiele knipoog

Een overduidelijke knipoog kan soms leuk zijn, zeker. Maar waarmee je vrouwen pas echt mee inpakt, is een subtiele knipoog. Grote kans dat je dit al regelmatig doet, maar het kan zeker geen kwaad om dit nog wat vaker te doen. Eén tip: lukt het jou niet om subtiel te knipogen, doe het dan vooral niet. Het ziet er heel knullig uit als het niet smooth gaat.

2. Een beetje ijdel mag wel

Vrouwen vinden het niet aantrekkelijk als een man langer voor de spiegel staat dan zijzelf. Maar vrouwen vinden het wel belangrijk dat een man een beetje zijn best doet om er leuk uit te zien en niet de hele week in dezelfde trui loopt. Daarnaast kom je ook zelfverzekerder over als je moeite stopt in je look. En laten vrouwen dat nou net enorm aantrekkelijk vinden! Lees ook hoe een vrouw een man graag gekleed ziet.

hoe kan je vrouwen versieren als man tips aantrekkelijk worden

3. Altijd kalm

Vrouwen kunnen nogal chaotisch zijn en daarom vinden zij een man die rustig blijft in iedere situatie dan ook onweerstaanbaar. Dus hoe gestrest je misschien ook bent, probeer vooral de kalmte te bewaren. Dit straalt kalmte uit, en juist dat verlangt ze van je op sommige momenten.

4. Een eigen stijl én uitstraling

Hiermee bedoelen we niet dat je de laatste modetrends op moet volgen, maar dat je vooral je eigen stijl aanhoudt en draagt waar jij je zelfverzekerd in voelt. Dit zal allemaal ten goede komen van je uitstraling. En één ding is zeker: er is een groot verschil tussen alleen je uiterlijk of je gehele uitstraling. Met dat laatste kan je haar inpalmen.

5. Een lekker geurtje doet wonderen

Een lekker geurtje doet wonderen, want dit zorgt er voor dat vrouwen je absoluut niet kunnen weerstaan. Mocht je een date hebben let dan vooral op dat je niet naar zweet ruikt, dit is voor vrouwen namelijk al snel een dealbreaker. Benieuwd welk geurtje je moet dragen? Check dan het best verkochte parfum voor mannen.

vrouwen-niet-weerstaan

6. Affectie tonen

Vrouwen vinden affectie heel belangrijk, dus als jij haar af en toe een kusje op haar voorhoofd geeft of een arm om haar heen slaat is dit precies iets waar haar hartje sneller van gaat kloppen en dat is natuurlijk wat je wil, toch? Het gaat vooral om de kleine gebaren waarmee je haar laat zien dat je om haar geeft.