Wie is Nour Mens?

Grote kans dat de naam Nour Mens jou al bekend voorkomt, want deze leuke verschijning is de kleindochter van de ex-televisiepresentator Harry Mens. Zij werd bekend door haar deelname aan Holland’s Got Talent in 2014, waar zij samen met Amber Delil, Zoë Tauran, Sterre Tapilatu de meidengroep TP4Y vormde. Met hun vocale zangkunsten wisten zij zowel tijdens de opnames als daarna ons hart te veroveren en dit zorgde ervoor dat zij door het hele land optraden.

Na vier jaar lang in de meidengroep te hebben gezeten is Nour solo verder gegaan met haar carrière, en met succes. Zo stond zij in 2021 op het album van Ronnie Flex met het nummer ‘Down 4 Life’ en bracht zij in januari het nummer ‘Weinig Sense’ uit met Russo. En hierin is weer te horen wat voor muzikaal talent Nour heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Russo (@russonl)

Ze is populair op Instagram

Door haar muzikale succes gaat Nour Mens ook als een speer op sociale media. Op Instagram heeft zij inmiddels bijna 45.000 volgers die zij veelal voorziet van de mooiste plaatjes, waarin haar liefde voor fashion naar voren komt. Zo is zij regelmatig in de meest classy outfits te bewonderen. Ook val het op dat ze graag de wereld verkent. Zo heeft zij tropische bestemmingen bezocht als Mexico, Costa Rica en Peru, waar zij ons verrast met foto’s in bikini. Maar vindt zij het aan de andere kant ook heerlijk om de sneeuw in te duiken tijdens een wintersportvakantie in Oostenrijk. Of ze nou een bikini of een skipak draagt, het staat Nour Mens allemaal waanzinnig.

We kunnen dus wel stellen dat Nour haar Instagram-feed erg veelzijdig is en het is dan ook een genot om haar regelmatig op je tijdlijn te zien verschijnen. Zie hieronder onze favoriete plaatjes van de bloedmooie verschijning op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nour Mens (@nourmens)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nour Mens (@nourmens)