Maak kennis met Sterre Marith Tapilatu

Sterre Marith Tapilatu is geboren op 30 maart 1999, dat maakt haar 23 jaar. Haar bekendheid heeft ze te danken aan haar deelname aan Holland’s Got Talent in 2014. Ze deed auditie samen met 3 andere meiden met wie ze de groep TP4Y vormde.

Voor hun deelname vormden de dames pas twee weken een girlband en toen lieten ze hun talent al zien. Ze waren een succesvolle meidenband voor vier jaar lang. Na deze vier jaar ging de groep uit elkaar en ging ieder zijn eigen weg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BAMB! (@sterremarith)

De solocarrière van Sterre

Anno 2023 horen we nog het meeste van Sterre en Zoë Tauran. De entertainmentindustrie beviel de schone dame wel en ze bleef hier in hangen. Ze werd zelfs door rapper Bizzey gevraagd om een samenwerking aan te gaan. Het resultaat hiervan was het nummer Girl Girl, een maand hiervoor had ze al een duet met Kevin.

Check de YouTube-video van Girl Girl hieronder:

 

Het lijkt erop dat we de dame nog regelmatig gaan zien. Een blik op haar Instagram-feed laat je meteen zien dat ze druk bezig is met muziek. Zo heeft ze samenwerkingen met de razend populaire artiest Antoon en het afgelopen jaar met Daan Boom een hilarische clip opgenmoen.

Benieuwd naar meer van deze knappe zangeres? Hieronder vind je een aantal foto’s van de Instagram van Sterre:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BAMB! (@sterremarith)