Wie is Victoria Vermeer?

De Nederlandse blondine Victoria Vermeer is inmiddels geen onbekende meer in Nederland, want de bloedmooie verschijning deed in 2019 mee aan het tweede seizoen van Love Island. Hier vond zij de liefde in Ziggy, maar uiteindelijk zijn de twee toch uit elkaar gegaan.

Door het programma heeft Victoria er enorm veel volgers op sociale media bij gekregen en daarom gaat de blondine dan ook door het leven als content creator en model. Zo heeft zij verschillende samenwerkingen met grote merken als Keys Soulcare en het lingeriemerk Intimissimi. Die foto’s zijn werkelijk waar een traktatie voor onze ogen.

De Nederlandse blondine op Instagram

Dat Victoria Vermeer dus een enorme fanbase op sociale media heeft op weten te bouwen, verbaast helemaal niemand.Op Instagram heeft zij inmiddels 142.000 volgers weten te verzamelen die zij regelmatig voorziet van de leukste foto’s in tropische omstandigheden. De blondine is namelijk gek op reizen en is het afgelopen jaar dan ook naar Bali, Mallorca en Ibiza geweest wat een aantal hele leuke bikinifoto’s op heeft geleverd.

Verder zien we dat Victoria in haar vrije tijd graag naar de sportschool gaat om haar afgetrainde lichaam te onderhouden en dat doet zij met zorg. Maar dit is niet de enige reden. Victoria zit door het sporten namelijk ook enorm goed in haar vel en dat is te zien, want op iedere Instagram-foto straalt ze. Naast dit drukke leventje kan de blondine ook genieten van tijd met vrienden en vriendinnen en dat is iets wat wij alleen maar kunnen waarderen in een vrouw. Zij hieronder een selectie van Victoria haar mooiste foto’s op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Vermeer (@victoria_vermeer)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Vermeer (@victoria_vermeer)