1 Even geen ‘zin’ meer

Het is bij sommige koppels wel eens een discussie. Vaak willen vrouwen nog even knuffelen na de daad of misschien wel gaan voor een tweede ronde. Voor mannen is dit alleen soms erg lastig. Het moment dat een man namelijk finisht, wordt er het stofje prolactine aangemaakt. Dit stofje zorgt ervoor dat je zin volledig naar beneden zakt. Dit gevoel duurt wel vaak niet heel lang. Na ongeveer een uurtje zijn ze vaak weer helemaal bijgekomen.

 

2 Niet altijd zwemmertjes bij het ‘mannelijk hoogtepunt’

Voornamelijk vrouwen denken vaak dat wanneer een man zijn hoogtepunt bereikt, er ook gelijk een lading gelost wordt. Dit is alleen niet waar. Mannen voelen hun hoogtepunt namelijk vóór dat ze ejaculeren, dus niet tegelijkertijd. Het is dus zeker mogelijk dat mannen climaxen, maar dat er geen zwemmertjes tevoorschijn komen.

3 Kort… maar krachtig

Wist je dat mannen maar voor ongeveer 5 tot 22 seconden hun hoogtepunt ervaren? Dat is natuurlijk een erg groot verschil als bij vrouwen. Er wordt ook vaak gezegd dat vrouwen hun hoogtepunt faken. Maar wist je dat zo’n 30% van de mannen ook wel eens gedaan hebben alsof?

bijzondere weetjes over het mannelijk hoogtepunt

4 Hét gevoelige plekje voor een eerder ‘mannelijk hoogtepunt’

Heb je wel eens voorbij horen komen dat er bij de mannen een extra gevoelig plekje bij de achteruitgang (of -ingang in dit geval) zit? Door deze te stimuleren kunnen mannen zich naar ‘ongekende hoogtes’ gebracht worden.

5 De ‘lading’

Het blijkt dat spermine (een antioxidant in de ‘lading’ van mannen) super goed is voor je huid. Je zou er minder rimpels van krijgen en je huid wordt er erg zacht van.