Wie is Zoë Tauran?

Deze prachtige verschijning is niet alleen een hele knappe dame, maar ook nog eens super getalenteerd. De 25-jarige zangeres uit Roden (Drenthe) is al haar hele leven bezig met muziek. Zoë Tauran is van Molukse en Nederlandse afkomst en heeft muziek al vanaf kleins af aan van dichtbij meegemaakt. Haar ooms zaten samen in een band en ze heeft dus al op vroege leeftijd haar passie voor muziek gevonden. Op haar YouTube-kanaal schrijft ze ooit graag een eigen show te willen hebben in het Amsterdamse Paradiso.

Zoë was in 2014 voor het eerst te zien in het programma Holland’s Got Talent, waar ze auditie deed met vriendinnen. De auditie was ontzettend succesvol en ze werden rechtstreeks doorgelaten naar de liveshows. Na het meedoen met de show kreeg de meidengroep TP4Y een platencontract en hebben ze een aantal hits uitgebracht. De meidengroep ging later uit elkaar en het bleef wat stil rondom de vier meiden, tot nu.

Met zo’n 70 duizend volgers op Instagram is Zoë zeer bekend onder de jongere generaties. Ze plaatst veel zangvideo’s op Instagram en is ook actief op TikTok, waar ze onder andere een mini duet heeft gedaan met Eurovisie Songfestival deelneemster S10.

Ze heeft een relatie met een profvoetballer

Sinds 2017 heeft Zoë een relatie met de Nederlandse voetballer Richairo Zivkovic. De 25-jarige voetballer heeft onder anderen bij FC Groningen en Ajax gespeeld en speelt nu voor de Servische club Fudbalski klub Crvena Zvezda (Rode Ster Belgrado). Zijn vader is afkomstig uit Curaçao en zijn moeder uit Servië, dus de overstap naar Rode Ster Belgrado lijkt een stapje naar zijn roots te zijn. De twee zijn inmiddels al een aantal jaar samen.

De zangeres komt met nieuwe muziek met Bilal Wahib en Frenna

Zoë Tauran lijkt druk bezig te zijn met het haar solocarrière. Een tijd terug kwam ze samen met zanger Bilal Wahib het nummer Solo. Dit gaf haar carrière een flinke boost. Afgelopen nacht lanceerde ze haar volgende nummer met artiest Frenna, genaamd Gebruik me. Hieronder vind je een YouTube-video van het nummer inclusief lyrics:

Is Nederlandse popmuziek niet helemaal jouw ding? Maak dan kennis met de Nederlandse country zangeres Irene Hin.