Irene Hin deed mee aan The Voice of Holland

Deze prachtige countryzangeres draagt de naam Irene Hin. Ze is geboren in Haarlem. Deze dame is voorzien van vele kwaliteiten. Ze speelt namelijk gitaar en kan hierbij nog eens prachtig zingen. Ook zijn we zeker te spreken over het figuur van de zangeres. Ze is ook niet bang om iets van zichzelf te laten zien.

De dame heeft in het verleden meegedaan aan The Voice of Holland. Hierdoor creëerde ze al een redelijke naam voor zichzelf. Irene zat in het team van zanger Waylon, uiteindelijk werd ze uitgeschakeld tijdens de battles. Gelukkig is ze door deze domper niet gestopt met zingen, maar is ze juist steeds meer zichzelf bezig gaan houden met muziek. Op dit moment is ze zelfs bezig met het opnemen van een debuut album.

Irene heeft een opleiding Communicatie Wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft verschillende baantjes gehad zoals party photographer bij Kreativ Productions. Ondertussen kennen we haar voornamelijk als countryzangeres.

Heeft ze gedate met Tony Junior?

De zangeres heeft bovendien een tijdje gedatet met Bachelor Tony Junior. Ze zouden nog steeds aan het daten zijn terwijl hij begon aan de opnames van het programma. Deze roddels zijn door Tony Junior zelf uiteindelijk ontkracht. Hij zou haar wel aan de kant hebben gezet voor het programma, dat snappen wij nou weer niet.

Hieronder een aantal foto’s van Irene:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRENE HIN (@irenehin)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRENE HIN (@irenehin)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRENE HIN (@irenehin)

Benieuwd naar de Nederlandse Megan Fox? Maak kennis met Annelot van Rhijn!