Een opvallend herenhuis in Hellevoetsluis

Dit huis is gerust een villa te noemen, want zo groot is het zeker. Naast een eigen oprijlaan met voldoende parkeergelegenheid en een garage, heeft het huis 3 woonlagen en een kelder te bieden. De woning bestaat uit zeven kamers, waarvan vier slaapkamers. In de kelder is een bioscoop te vinden, met bar en pooltafel. De verveling zal dus nooit toeslaan. Ook is er een zolder. Die wordt nu niet gebruikt, maar die kan prima bij het huis betrokken worden. De villa biedt je in totaal zo’n 1.268 vierkante meter.

Op de begane grond is de woonkamer met woonkeuken te vinden. Vanuit de woonkamer kijk je uit op de prachtige verzorgde tuin. Ook heeft de begane grond een studeer-/werkkamer. Deze kamer kan natuurlijk altijd voor iets anders gebruikt worden. De eerste verdieping bestaat uit de vier slaapkamers, een toilet en de badkamer. In de badkamer staat een ligbad en een inloopdouche.

De bioscoop en speelkamer bevinden zich in de kelder, die mogen we natuurlijk niet vergeten. In de speelkamer is een bar te vinden en een pooltafel. De ruimtes in de kelder zijn allen voorzien van opvallende kleuren en lichten. Het lijkt wel alsof je terug in de tijd gaat en je voelt je ook direct even een pimp.

bioscoop

kelder mancave

De villa bevindt zich op een mooie rustige locatie in het levendige Hellevoetsluis, provincie Rotterdam.

Wat is de vraagprijs op Funda?

De woning stond op Funda te koop voor € 1.295.000. Heb je interesse? Dan moeten we teleurstellen. De status is namelijk ‘verkocht onder voorbehoud’.

Benieuwd naar nog meer opvallende woningen op Funda? Bekijk dan het kasteel met bar en wijnkelder.