Maak kennis met Amber Delil

Amber Delil is geboren op 31 december 1998 en komt uit Amsterdam. Als kind had Amber als grote droom om politievrouw te paard te worden. Die droom is nog niet uitgekomen, omdat zij veel te lekker gaat met haar carrière als zangeres, maar dat kan natuurlijk altijd nog.

Haar bekendheid heeft Amber te danken aan haar deelname aan Holland’s Got Talent in 2014, waar ze samen met Sterre Martih, Zoë Tauran en Nour Mens de meidengroep TP4Y vormde. TP4Y staat voor Too Pretty For You en die naam is Amber Delil op het lijf geschreven. Na vier jaar lang in de meidengroep te hebben gezeten is Amber solo verdergegaan met haar carrière. Zo werkte zij onder andere voor SLAM en presenteerde zij het programma Statements, waarin zij verschillende bekende Nederlanders aan de tand voelde over bepaalde stellingen.

Haar muzikale carrière

Amber heeft ook zeker niet stilgezeten wat betreft het zingen. Zo heeft zij vorig jaar onder andere de tracks Hoor Je Mij en Ben Je Vergeten gedropt. Daarnaast heeft zij afgelopen zomer het nummer Gaan Wij Door gereleased. Naast dat Amber een prachtige stem heeft, ziet zij er ook nog eens fantastisch uit in de videoclip! Check de videoclip van Gaan Wij Door hieronder: 

 

Amber Delil gaat ook lekker op Instagram

Naast het zingen, presenteren en soms acteren is Amber Delil ook een echte hit op Instagram aan het worden. Zo heeft zij inmiddels 80.000 volgers en plaatst zij de ene na de andere prachtige foto van haarzelf. We hebben onze favoriete foto’s van deze bombshell even voor jou op een rijtje gezet. Wedden dat dit jouw dag meteen tien keer leuker maakt:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AMBER (@amberdelil)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AMBER (@amberdelil)