Noah Centineo ondergaat transformatie voor een nieuwe rol

De film Black Adam wordt een prequel op de film Shazam!. Naast Noah Centineo kunnen we ook genieten van de enige echte Dwayne Johnson, ook wel beter bekend als The Rock. Tijdens de film zullen we ook kennis maken met een groep helden, genaamd The Justice society of America. Hier is Noah Centineo’s personage Atom Smasher lid van. Daarnaast gaat hij in de voetsporen treden van actieheld Dolf Lundgren. Noah Centineo zal namelijk ook in een remake van de film He-man te zien zijn.

Wil je een beetje overtuigen als superheld, dan moet je er natuurlijk wel sterk uitzien en daar heeft Noah hard aan gewerkt. Want na maanden lang fitnessen mag het resultaat er zijn.

Check hieronder Instagram posts van een tijdje terug en recente beelden. Het verschil is bizar!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Noah (@ncentineo)


Tijdens alle work-outs sessies trainde Noah Centineo met Kirk Myers. Deze gast weet wel hoe je in shape komt. Hij runt de Dogpound. Dit is de bekendste gym van New York, waar niet alleen acteurs, maar ook de Victoria Secret modellen aankloppen voor wat hulp.

Noah Centineo heeft een aantal van zijn fitness trainingen gedeeld op Instagram. Zo zien we dat hij met verschillende oefeningen bezig is op de lat-machine. Naast dat die ze rug traint, zien we hem ook een barbell curl doen voor brede armen. Door al die oefeningen, krijgen wij nog meer zin om zelf weer te gaan knallen in de gym.

Wil je nog wat inspiratie voor een work-out, die je in je eigen kamer kan doen? De ex van Noah, Alexis Ren laat het je zien.