Klein voorstelrondje: maak kennis met Nina Agdal

Nina Agdal, het Deense supermodel, is bekend van shoots van Sports Illustrated. Hier had ze haar doorbraak in 2012. Maar je kan haar ook zeker van iets anders kennen. Ze is namelijk een van de Victoria’s Secret Angels geweest, samen met onze eigen Doutzen Kroes en andere grote namen in de modellenwereld.

Nina heeft ook nog is een interessant date-verleden. Ze heeft gedatet met zanger Max George, Maroon 5-zanger Adam Levine en dan de grootste van allemaal: ex-vriend Leonardo DiCaprio staat ook op de lijst! Op dit moment date ze de zoon van model Christie Brinkley, Jack Paris Brinkley Cook.

Het topmodel gaat uit de kleren voor Instagram

Nina Agdal houdt er wel van om de richtlijnen van Instagram op te zoeken. Er zijn zeker meerdere momenten geweest waar ze over de lijnen is gegaan. Gek genoeg wordt dit niet altijd opgepikt door Instagram. Een enkele keer wordt er een post verwijderd, maar vaak wordt het door de vingers gezien. Dit kan natuurlijk vervelend overkomen bij andere gebruikers, want veel mensen kunnen niet wegkomen met veel bloot op Instagram. Nina Agdal doet dit natuurlijk niet zonder reden. Zij vindt dat de nudity richtlijnen onnodig zijn en dat het geen slecht ding is om zonder kleren te poseren. Zo ook in haar Insta-post, hier zet ze de caption: “U know what looks good naked? Confidence.” 

Wij selecteerden hieronder meer uitdagende foto’s van de Instagram van Nina Agdal: