Het unieke matchingsysteem van Vibe

Eerlijk. We hebben allemaal weleens een date gehad met iemand waarvan we dachten: wat een verspilling van m’n tijd. Dit soort perikelen worden voorkomen door de app Vibe. Nadat je de app hebt gedownload, stelt Vibe je een aantal vragen. Gebaseerd op jouw antwoorden en die van anderen die de app hebben, word je gematcht. De beste match komt automatisch vooraan in de rij te staan, dus dat probleem met eindeloos swipen is ook meteen getackled. 

Daten zonder urenlang te hoeven tikken

Er is hoogstwaarschijnlijk nog geen enkele man geweest die het leuk vond om de hele nacht lang te converseren over niets met hun match (of heel eerlijk, verschillende matches) via de chat. Vibe vindt dit ook overbodig, dus heb je via deze app de mogelijkheid om jouw match meteen een datevoorstel te doen. Wordt ‘ie geaccepteerd? Dan heb jij meteen een date gefikst, en loop je ook niet meer het risico tijd te verspillen aan een match die toch niet je match is. Een ander groot voordeel van de app is dat ‘ie ook direct dateplekken voor je uitkiest.

nieuwe dating app

Gratis aanmelden en vijf date-credits voor nop

De Vibe-app is nog niet helemaal live, hiervoor zijn namelijk minimaal 10.000 aanmeldingen nodig. Als jij die app nou meteen even downloadt via de App Store of Google Play Store, krijg je bovendien ook drie maanden gratis én vijf date-credits. Klaar om, met minieme moeite en inspanning, een match te vinden die honderd procent bij je past? 

In samenwerking met Vibe