De succesvolle Nikkie Plessen

Nikkie Plessen heeft al vele dingen gedaan in haar leven en ze is pas 35 jaar. Een welbekende van televisieprogramma’s zoals Onderweg naar morgen en Goede tijden, slechte tijden. Naast acteren is Nikkie ook vaak te zien op televisie als presentatrice. Zo is te zien bij RTL Boulevard als lifestyledeskundige en presenteerde zij programma’s zoals Holland’s Best Fashion Designer en X Cherso.

Deze vrouw heeft al aardig wat televisie-ervaring maar dat is niet het enige wat zij doet. Naast een presentatrice is Nikkie Plessen nog veel meer in het leven. Ben je benieuwd waarom zij een droomvrouw voor jou kan zijn? Wij hebben vijf redenen voor jullie.

1. Ze is een succesvolle zakenvrouw

Nikkie Plessen heeft succesvol een eigen modebedrijf opgestart genaamd Nikkie en later ook de kinderlijn NIK & NIK. In 2012 begon de onderneemster met dit modebedrijf en tegenwoordig is het uitgegroeid tot een echte erkende speler op de markt. Met NP Fashion wordt er geprobeerd een brug te slaan tussen high-end kleding en high-street kleding. Deze succesvolle onderneemster heeft een aardig vermogen opgebouwd met haar eigen bedrijf. Een echte zakenvrouw, wat wij wel heel sexy vinden.

2. Een lieve moeder

Naast succesvolle zakenvrouw is Nikkie Plessen ook een moeder van een zoontje en een dochter. Op dit filmpje is t zien hoe ze met haar zoontje aan het lezen is. Een super lief gezicht. Ben je benieuwd naar andere Nederlandse moeders? Check dan deze kersverse Nederlandse mama’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hoe trots kan je zijn… 8 weken geleden kon je nog geen letter lezen en nu…. een beetje 🤪 📚📚 #jufElse 💥💥 #5jaar

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

3. Nikkie Plessen is veel te zien in de sportschool

Tijdens het sluiten van de sportscholen een tijd terug, heeft Nikkie ervoor gekozen om zelf veel workouts te posten. Nu doet ze dat trouw elke week. Deze vrouw heeft ook een eigen personal trainer en ziet er topfit uit. 35 jaar oud en still rocking.

4. Nikkie heeft stijl

Een stijlvolle vrouw is iets waar wij vaak voor vallen. Het is wel duidelijk dat de modeontwerpster en model wel gevoel voor stijl heeft. Prachtig.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️NEW IN❤️ #dress NOW #online and in #stores @fifthhouse_official 💥💥💥 (zit veel stretch in de jurk)

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

5. Een knappe vrouw

In combinatie met sportiviteit en gevoel voor stijl, is er bijna niet omheen te komen dat Nikkie Plessen ook een aantrekkelijke vrouw is. Wie zegt dat vrouwen minder mooi worden als ze ouder worden liegt, en dat bewijst Nikkie ook maar even. Een echte knappe Nederlandse vrouw van in de 30.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🛥🛥🛥 #Ibiza #jacket #earrings #NIKKIE 💥NEW💥

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op