Wie is de vrouw van Usain Bolt?

Het was een hele bijzondere Vaderdag voor Usain Bolt, want hij en zijn vrouw Kasie Benett werden die dag de ouders van een tweeling. De twee jongens hebben de namen St. Leo en Thunder Bolt. Toepasselijk. Dit leek ons dan ook een mooie tijd om in te zoomen op de moeder van deze twee jongetjes.

Kasi Bennet steelt de show op Instagram

De vrouw van de sprinter heet Kasi Bennet. Zij komt net als haar man uit Jamaica. Hoewel ze zelf geen professionele atleet is, heeft ze wel een actief leven. We kunnen wel stellen dat Usain Bolt een intelligente en ambitieuze dame aan de haak heeft weten te slaan. Ze studeerde rechten en werkt nu als eindverantwoordelijke van een marketingbureau. Daarnaast zet ze zich ook nog eens in voor het goede doel. Ze heeft een eigen foundation waarmee ze Jamaicaanse kinderen probeert te steunen. Kortom: ze heeft de beauty, de brains en ze heeft ook nog eens het hart op de juiste plek. Kortom: het ultieme totaalplaatje.

Mede dankzij haar relatie met Usain Bolt heeft ze veel fans gekregen en mag ze zich ook een influencer op ‘the Gram’ noemen. Ze heeft in totaal 397.000 volgers,die ze de laatste tijd vooral op gezinsfoto’s heeft getrakteerd.

Wij selecteerden een aantal foto’s van de Instagram van de knappe Kasi Bennet:

Ook veelvoetballers hebben het op relatiegebied goed voor elkaar. Bekijk maar eens de knappe vrouwen van Nederlands elftal voetballers. Ken jij ze allemaal?