Nieuwe series op Netflix: nieuwe seizoenen van goede series

Ook dit weekend wordt het geen weekend van feesten en grote evenementen. In plaats daarvan worden we wederom opgeroepen om thuis te blijven. Gelukkig komt Netflix met nieuwe seizoenen van twee series waar we altijd op kunnen rekenen. Ozark komt eindelijk met een derde seizoen en van Suits komt het tweede deel van seizoen 7 online. Het zijn overigens niet de enige series die nieuw op Netflix verschijnen. Zo is ook het Zweedse serie Kalifat vanaf deze week te zien. Ook moeten we vooral de 5 beste vergeten films en series niet over het hoofd zien. Zo is er wederom genoeg om ook dit weekend voor de buis door te komen.

Ozark seizoen 3

In het tweede seizoen van Ozark werden de risico’s van Marty’s en Wendy’s witwasserij steeds groter. Uiteindelijk besloot Marty om de Ozarks te verlaten, maar het was Wendy die hem overhaalde om toch te blijven. Ze deden er alles aan om het casino rond te krijgen, maar in seizoen drie blijkt dat dit niet zonder gevolgen is. De beloftes die ze hebben gemaakt aan mensen moeten ze immers nakomen. Dit heeft invloed op hun huwelijk en op de veiligheid van hun familie, zien we in de trailer. De serie staat vanaf vrijdag online en belooft weer een typisch Ozark seizoen te worden waarin niemand (en misschien zelfs je eigen partner) te vertrouwen is.

 

Suits seizoen 7b

InĀ SuitsĀ volgen we al seizoenen lang het advocatenbureau van Harvey Spencer, Michael Ross en hun ondersteunend team. Nu wordt de laatste helft van seizoen 7 nieuw op Netflix gezet. Dit zullen de laatste afleveringen van Meghan Markle zijn. Nadat zij in het huwelijksbootje stapte met prins Harry besloot ze namelijk haar rol als Rachel Zane op te geven. Gelukkig kunnen we altijd nog genieten van de beste momenten van Meghan Markle als Rachel Zane. In seizoen 7b staat er een langverwacht huwelijk op de agenda, terwijl andere personages juist worstelen met hun gevoelens. Het team krijgt steun van een nieuw personage genaamd Alex en de eeuwige machtsstrijd zet ook voort. Wanneer bepaalde rechtszaken het team in gevaar brengen komt die cliffhanger wel heel dichtbij. In Amerika zijn er al een achtste en negende seizoen prijsgegeven, maar wij kunnen vanaf zaterdag eerst genieten van Suits seizoen 7b.