GTA 6 geruchten over de release zijn onjuist

De gamewereld verlangt al jaren naar een nieuwe GTA-game vanwege het grote succes van GTA 5, die al in 2013 uitkwam. Rockstar Games zou met GTA 6 gaan voor een combinatie tussen Vice City en Netflix-serie Narcos. Daarnaast gingen er geruchten de wereld rond over een speciale, exclusieve release op de Playstation 5. Volgens andere geruchten werden de release-datum en andere details op 25 maart onthuld, maar niks blijkt minder waar te zijn. De Twitter-berichten van Kotaku journalist Jason Schreier, die insider is binnen de gaming-industrie, vertellen ons dat we er flink naast zitten.

Valse GTA geruchten

In de Twitter-berichten  van Kotaku journalist Jason Schreier reageerde hij op fanatieke fans van de franchise, waarin hij hun hoop de grond in boorde. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat alles wat we dachten over de game niet waar blijkt te zijn. We zullen gewoon langer moeten wachten op de de onthulling van de game.

Check de berichten hieronder:

Welke GTA 6 details kloppen wel?

Die Twitter-berichten werken nu niet bepaald bemoedigend.Echter reageert de journalist niet negatief op alle geruchten en berichten over GTA 6. Zo weten we met zekerheid te zeggen dat het hoofdpersonage van de verhaallijn een vrouwelijk personage gaat worden. Ook over de optie om te spelen als politieagent werd gespeculeerd, wat erg verfrissend zou kunnen werken in de wereld van GTA. Deze details zijn niet ontkend door de Kotaku journalist en kunnen dus wel degelijk waar zijn. Het is de vraag wanneer Rockstar Games uitspraak gaat doen over GTA 6, maar volgens Schreier kunnen we daar nog lang op wachten.

GTA 6 geruchten