Nieuwe series op Netflix

Elke week verschijnen er doorgaans nieuwe documentaires, films en series op Netflix. Het aanbod is de ene week meestal van een hoger niveau dan anders. Soms zitten er zelfs aparte dagen tussen waar we heel gelukkig van worden. Zo ook vandaag. Eindelijk komt Netflix met de nieuwe Spaanse serie Sky Rojo. Maar er is meer. Ook seizoen 3 van Formula 1: Drive to Survive is te zien na lang wachten.

Formula 1: Drive to Survive seizoen 3

Voor het derde seizoen op rij krijgen we een uniek kijkje achter de schermen van de snelste en meest spraakmakende races uit de Formule 1 wereld. In Formula 1: Drive to Survive komen grote namen als Max Verstappen en Louis Hamilton aan bod, maar ook is er een rol weggelegd voor sponsoren en crewleden en andere betrokkenen bij de wereld. Dat zorgde eerder al voor een goeie documentairereeks, maar ook seizoen 3 belooft ijzersterk te worden.

In dit nieuwe seizoen staat 2020 centraal. Ook binnen de racewereld was dit een jaar waarin dingen op een andere en unieke manier moesten plaatsvinden. Van speciale ‘bubbels’ tot nieuwe locaties: vanaf vandaag is het allemaal te zien. Leuk detail: seizoen 4 is al bevestigd, dus er zit nog meer aan te komen.

 

Sky Rojo

Sky Rojo voegt zich vanaf vandaag bij de Spaanse series op Netflix. Het is echter niet ‘zomaar’ een Spaanse serie, want niemand minder dan Álex Pina is betrokken bij de serie. Hij nam eerder al succesvolle series als La Casa de Papel en White Lines voor zijn rekening. Pina weet dus wat hij doet.

In Sky Rojo staan drie escortdames centraal. Ze besluiten hun pooier te ontvluchten en beginnen aan een hectische roadtrip. Hun pooier laat dat echter niet zomaar gebeuren en stuurt zijn handlangers achter de drie aan. Knappe dames, snelle achtervolgingen en actie: Sky Rojo kan zich zomaar gaan meten met de sterkste series die Netflix te bieden heeft. Ook de afleveringen van deze serie kun je vanaf vandaag bingen.