Welke Netflix films worden er in 2021 verwacht?

Netflix barst van de series maar wordt in 2021 ook weer echt de plek voor sterke films. Dat bewijst een uitgebreide trailer die Netflix onthulde. Hierin zien we veel vette films voorbij komen, waaronder Red Notice. Wij tonen je 10 absolute films om naar uit te kijken in dit jaar. Check de trailer en de films hieronder.

 

1. The Harder They Fall

Deze western gaat over de Afro-Amerikaanse cowboy Nat Love. In The Harder They Fall brengt hij zijn vroegere bende bij elkaar. Samen zinnen ze op wraak op een specifieke man. Deze man is namelijk verantwoordelijk voor de moord op Nats ouders. Onder andere Idris Elba zal een rol in de film gaan spelen.

2. The Woman in the Window

The Woman in the Window stond al een langere tijd op de planning. Het bleef echter de vraag of de thrillerfilm ooit te zien zou zijn. Met de trailer van Netflix hebben ze wederom bevestigd dat de film er echt aan zit te komen. In de film volgen we een vrouw die een fobie heeft om haar huis te verlaten. In plaats daarvan spendeert ze haar dagen met drinken en naar buiten staren. Als ze getuige is van verdachte taferelen bij de overburen, moet ze in actie komen.

3. Escape from Spiderhead

Ook qua science-fiction films zijn is Netflix in 2021 van de partij. Escape from Spiderhead wordt zo’n film. De film gaat over twee gevangenen die deelnemen aan een experiment. Ze nemen een speciale drug, in ruil voor een strafvermindering. Naar aller verwachtinegn is die drugs niet zonder bijwerkingen. Onder andere Chris Hemsworth zal in de film te zien zijn.

4. Outside The Wire

We lieten je eerder al weten dat Outside The Wire één van de Netflix films wordt waar we in 2021 naar uit kunnen kijken. De science-fiction film gaat over mensen die samen moeten werken met androids. Zo moeten ze een buitenaardse invasie tegengaan. De film is vanaf 15 januari al te zien en daarmee één van de eersten uit dit rijtje.

5. Malcolm & Marie

John David Washington zagen we recent natuurlijk in Tenet voorbij komen. Nu speelt hij in Malcolm & Marie tegenover de prachtige Zendaya. Sam Levinson nam de productie van de film voor zijn rekening. We volgen een koppel dat terugkeert van een filmpremière. Tijdens de avond komen er geheimen tussen de twee aan het licht. Opvallend detail aan de film is dat deze geheel in zwart-wit wordt vertoond.

6. Kate

In Kate zien we bekende acteurs terug: denk aan ‘onze’ Michiel Huisman, maar ook Woody Harrelson. Een vrouwelijke huurmoordenaar wordt vergiftigd en heeft nog maar 24 uur te leven. Dit zorgt ervoor dat ze een laatste klopjacht begint, dwars door Tokyo heen.

7. Night Teeth

Het leven van een jonge taxi-chauffeur staat van het ene op het andere moment helemaal overhoop. Hij pikt twee jonge vrouwen op in Los Angeles, maar zij blijken niet zo onschuldig te zijn als ze zichzelf doen voorkomen. Zo zijn ze betrokken bij duistere zaken, waar de taxi-chauffeur zelf tegen zijn zin in verwikkelt raakt.

8. The Last Mercenary

Qua actie zit het bij de Netflix films die in 2021 verschijnen ook meer dan goed. Denk aan The Last Mercenary. Er is nog niet veel bekend over het plot van de film, maar de film wordt een actiekomedie. Actie-legende Jean-Claude van Damme speelt de hoofdrol in de film.

9. Red Notice

Inmiddels kijken we allemaal al een behoorlijke poos uit naar Red Notice. Het feit dat Gal Gadot, Ryan Reynolds en Dwayne ‘The Rock’ Johnson de trailer hebben aangekondigd, bewijst dat Netflix Red Notice óók als grote film ziet. In Red Notice wordt een opsporingsbevel uitgeroepen om een meesterdief op te pakken. Onder de Netflix films die in 2021 verschijnen is het de duurste. Sterker nog: dit is de duurste Netflix film ooit.

10. Don’t Look Up

Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio. Die combinatie belooft nu al een topfilm te maken van Don’t Look Up. Hierin proberen twee piloten de mensheid te overtuigen dat er een asteroid op de aarde afkomt, die de aarde zal verwoesten. Zullen ze erin slagen om iedereen te overtuigen? Dat blijft de vraag, maar met een cast als Chris Evans, Meryl Streep, Timothée Chamalet en Jonah Hill kunnen we niet wachten om Don’t Look Up te zien.