Films en series met Idris Elba op Netflix

De 10 onderstaande films en series met Idris Elba staan op Netflix en zijn geordend op basis van de scoren van IMDb. Check it out:

Obsessed (IMDb score: 5)

Deze film waarin Idris Elba speelt heet Obsessed. De film gaat over een succesvol manager die een goed en gelukkig leven leidt. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak gaat het hem voor de wind, totdat een collega hem begint te stalken. Hij dreigt alles te verliezen wat die lief heeft.

No good deed (IMDb score: 5,6)

Als een moeder met twee kinderen een vreemdeling helpt, heeft ze in eerste instantie niet door dat dit een ontsnapt persoon uit de gevangenis is die wel eens heel gevaarlijk zou kunnen zijn.

No good deed

Takers (IMDb score: 6,2)

Een stel bankrovers is van plan om een grote bankroof te doen waar ze miljoenen euro’s mee kunnen verdienen. Een detective probeert hier echter een stokje voor te steken.

The Losers (IMDb score: 6,3)

Een speciaal team van de CIA wordt verraden en voor dood achtergelaten. Als reactie hierop willen ze de CIA een lesje leren.

Bastille Day (IMDb score: 6,3)

Een onwaarschijnlijke samenwerking tussen een CIA agent en een zakkenroller moet lijden tot het verijdelen van een terroristische aanslag in Frankrijk.

Bastille day

Pacific Rim (IMDb score: 6,9)

Als de mensheid wordt aangevallen door gigantische zeemonsters, moeten twee piloten een speciaal wapen maken om de wereld te kunnen redden. Zullen zij slagen in hun missie?

Turn up Charlie (IMDb score: 7,1)

Deze serie gaat over een dj, Charlie, die in zijn leven veel teleurstellingen te verwerken krijgt. Hij krijgt een laatste kans op succes als hij de nanny wordt van de lastige dochter van zijn beste vriend.

Turn up Charlie

Molly’s game (IMDb score: 7,4)

Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Molly probeert met skiën de olympische spelen te bereiken. Als ze een pokeravond organiseert met beroemdheden waarbij de inzet enorm is, krijgt ze de FBI achter haar aan.

Beasts of No Nation (IMDb score: 7,7)

Deze film gaat over een kind die tijdens de burgeroorlog zijn familie verliest en dan gedwongen wordt om in een oorlog te vechten. Idris Elba speelt de indrukwekkende rol van commandant in deze topfilm.

Idris Elba

Luther (IMDb score: 8,5)

Volgens IMDb is de serie Luther beste werk waar Idris Elba ooit in gespeeld heeft. De serie gaat over John Luther, een geniale detective die vaak het randje opzoekt.