Hoe Apple deze details heeft gelekt

Je vraagt je misschien af hoe het lekken van deze details heeft kunnen gebeuren. Bij het maken van IOS 14 heeft Apple per ongeluk details van de nieuwe telefoon in de code laten staan. Hieruit heeft men heel wat details opgepikt over de nieuwe budget iPhone.

Apple

Opvolger van de iPhone SE

De nieuwe telefoon wordt de opvolger van de iPhone SE, die drie jaar geleden is uitgebracht. Het gaat met een schermgrootte van 5,5 inch, een kleinere telefoon worden dan dat er nu op de markt is. Een aantal elementen van de oudere iPhones zullen terugkeren in deze nieuwe telefoon van Apple, zoals touch ID. In de telefoon zal een A13 bionische chip komen die ook in de iPhone 11 zit. Ook de camera hiervan zal in de nieuwe telefoon komen. Zo zal de nieuwste technologie dus in een ouder model gestopt worden. Dit maakt deze telefoon wel behoorlijk goedkoop, zeker voor Apple standaarden. Je betaalt er namelijk een kleine 400 euro voor.

iPhone

Minpunten

Een nadeel van de budget iPhone is dat er geen 5G op zit. Ook zal de headphone jack, die iPhone gebruikers erg missen, niet terugkeren op deze telefoon.

Apple

Het echte wachten is op de iPhone 12

De echte Apple fans zijn al aan het uitkijken naar de iPhone 12 die later dit jaar aangekondigd wordt. Dit belooft namelijk een waanzinnige telefoon te worden. Naar verluidt zal die net zo krachtig worden als een Macbook Pro. Ook zal deze telefoon OLED panels krijgen en kun je waarschijnlijk gebruik gaan maken van 5G. Ten opzichte van de nieuwste telefoon van Apple zal er dus behoorlijk wat gaan veranderen.

Langer doen met je iPhone

Oke we begrijpen het. Als jij een iPhone 7 hebt, dan is het toestel wel degelijk aan zijn einde toe. Echter zijn er genoeg tips en tricks waarmee je iPhone langer meegaat. Als jij een iPhone XR hebt bijvoorbeeld, zorg dan voor de juiste bescherming. Schaf een hoesje iPhone XR aan of laad je telefoon draadloos op zodat je de kans verkleint dat de dock beschadigt raakt door gebruik. Ga er slim mee om.