Chris Hemsworth moet flink trainen om gespierder te worden

Chris Hemsworth heeft het er maar druk mee. Niet alleen moet hij hard trainen voor zijn rol als Hulk Hogan, ook heeft hij al flink wat opnames lopen. Niet alleen voor die film, maar hij speelt binnenkort ook mee in een andere film. Voor de rol als Hulk moet Chris Hemsworth flink aan de weg timmeren als het gaat om zijn lichaam. Want: hoe gespierder, hoe beter.

Inmiddels is Chris al redelijk getransformeerd tot Hulk, maar hij moet naar eigen zeggen nog best lang trainen om het resultaat te behalen waar om gevraagd wordt.

Chris Hemsworth thor

Zijn rol in Hulk Hogan

Terry Gene Bollea, beter bekend als Hulk Hogan en als Amerikaans professioneel worstelaar, staat centraal in de nieuwe film waar Chris Hemsworth de hoofdrol heeft gekregen. Niet gek, want we zagen Chris al eerder in de rol van Thor, waar hij ook al flink voor moest trainen. En de vrouwen die de film zagen, geloofde hun ogen niet: Chris was getransformeerd naar één massa spier. Maar Chris zegt zelf dat hij harder moet trainen voor de rol als Hulk, dan voor de rol als Thor: “Ik zal meer moeten trainen dan ooit tevoren, nog meer dan ik deed voor de rol van Thor. Er ligt namelijk zowel een accent op het lichaam als de houding. Ik zal ook een duik moeten maken in de wereld van het worstelen. Het wordt zwaar, maar ik kijk er erg naar uit.”

Hij is overigens binnenkort ook weer te zien als Thor, dan komt namelijk de film Thor: Love and Thunder uit. Voor die films lopen de opnames inmiddels ook al een tijd, dus daar is Hemsworth ook druk mee.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Releasedatum van de films

Hulk Hogan wordt eind 2021/begin 2022 verwacht. Er is nog geen officiële releasedatum bekend gemaakt, mede doordat de opnames van de film nog lopen. Thor: Love and Thunder is vanaf 18 februari 2022 overal te zien. We kunnen dus twee hele sterke films verwachten waar een gespierde Chris in zal spelen.