Welke nieuwe films verschijnen er binnenkort op Netflix?

Netflix heeft op Instagram zelf een aantal films en series bekend gemaakt die online komen in de aankomende maand. Wij lichten er even drie uit, aangezien onze verwachtingen het hoogst zijn bij deze drie nieuwe films.

1. Forever Rich

Forever Rich is de eerste Nederlandse Netflix Original film. De film gaat over Richie, hij wordt gespeeld door Jonas Smulders. Richie is een artiest, erg jong en op het punt om zijn grote doorbraak te gaan beleven. Hij wordt de grootste Nederlandse rapper ooit en alles lijkt goed te gaan, lijkt.

Meer gaan we ook niet verklappen, dat kun je zelf op 1 oktober al zien op Netflix.

 

2. De Slag om de Schelde

De Slag om de Schelde is een Nederlandse oorlogsfilm die nu eindelijk op Netflix verschijnt na een tijdje op het grote doek te hebben gedraaid. Hij is gemaakt in 2020, toen was het namelijk 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog eindigde. Het was de bedoeling dat de film het herdenkingsjaar zou afsluiten.

De film is geproduceerd om jongeren op een aansprekende manier te showen hoe de Tweede Wereldoorlog in ons eigen land verliep. De Slag om de Schelde is de eerste Nederlandse film waarbij Netflix een co-producent is.

De Slag om de Schelde verschijnt op 15 oktober op de streamingsdienst.

 

3. Army of Thieves

Army of Thieves is een spin-off van de Netflix-hit Army of the Dead. Ondanks dat ze iets met elkaar te maken hebben, gaan ze het in de nieuwe film heel anders doen. Nathalie Emmanuel vertelde in een interview dat er niet eens echt zombies in de film zitten. Army of Thieves speelt zich zes jaar voor Army of the Dead af.

Army of Thieves kan je vanaf 29 oktober streamen op Netflix.

 

Wat ook op Netflix verschijnt is het derde seizoen van de serie You. Wij kunnen niet wachten!