De eerste Nederlandse Netflix film komt eraan

Nu de eerste beelden van de Nederlandse Netflix film Forever Rich zijn opgedoken, zit heel Nederland in spanning te wachten totdat hij te zien is op de streamingdienst. Dat Forever Rich zich nu al als potentiële hit kan toevoegen aan het lijstje van best bekeken Nederlandse crime films en series op Netflix, valt te voorspellen.

Netflix film Forever Rich

Dat dit niet het eerste Nederlandse succes gaat zijn op de streamingdienst heeft de succesvolle serie Undercover inmiddels wel bewezen. Momenteel zijn er twee seizoenen met de Brabantse drugskoning Ferry Bouman te zien en Undercover seizoen 3 drie komt ook aan. Naast Undercover heeft ook de Nederlandse Netflix-Original en psychologische horror-serie Ares heeft het goed gedaan.

Waar gaat de film Forever Rich over?

Gedurende de hele film volg je de verhaallijn van Richie. Hij is een jonge artiest die op het punt staat de grootste Nederlandse rapper ooit te worden. Zijn leven lijkt op rolletjes te lopen tot hij vlak voor een belangrijk optreden door een groep gewapende tieners wordt beroofd van zijn peperdure horloge.

Netflix film Forever Rich

De beelden van de gewelddadige overval verschijnen online en worden massaal gedeeld. Wat er vervolgens volgt is dat Richie zowel zijn reputatie als z’n vermogen moet riskeren. Hoe zal dit aflopen? De Netflix-Original gaat volledig over identiteit, online versus offline, en zijn gevechten tegen de sociale status en het succes.

Wie kunnen we verwachten in de film?

We kunnen de beste acteurs en actrices van Nederland verwachten in de Forever Rich film. De veelbelovende cast van de Netflix-Original bestaat onder andere uit Jonas Smulders, die als de hoofdrolspeler Richie zal verschijnen. Verder kun je de acteurs Daniël Kolf, Mustafa Dygyly, Sergio Krijnen, Matteo van der Grijn, Jelisa van Schijndel, Sinem Kavus en Yootha Wong-Loi-Sing ook verwachten op je beeldscherm.

Zie hieronder zie je de eerste beelden van de film Forever Rich op Instagram: