Nieuw op Netflix in week #45 (8 t/m 14 november 2021)

Week #45 is weggelegd voor de filmliefhebbers onder ons. Met 7 Prisoners, Red Notice en een Mission Impossible-film kan jij goed op de bank ploffen en genieten van veel actie.

7 Prisoners

De 18-jarige Mateus en zijn familie hebben het zwaar en leven alles behalve luxe. Hier wilde het jochie wat aan doen. Om een beter leven aan zijn familie te geven, accepteert hij een baan op een vuilnisbelt in São Paulo voor zijn nieuwe baas, Luca. Maar al snel komt hij terecht in een gevaarlijke wereld van mensenhandel. Wanneer de tiener wil ontsnappen aan deze situatie, wordt hij geconfronteerd met zijn eigen morele code in de strijd om te overleven.

Deze film is vanaf donderdag 11 november te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer:

 

Red Notice

Red Notice gaat de duurste Netflix film tot nu toe worden. Dat de verwachtingen dus hooggespannen zijn, dat is een understatement.

Wanneer een FBI-agent achter de meest gezochte kunstdief aan zit, kruisen de wegen van meerdere personen. De agent en de dief moeten met tegenzin samen gaan werken om een andere crimineel – die de politie altijd net even een stapje voor lijkt te zijn – te arresteren. Hoe gaat dit aflopen en hoe gaat de samenwerking tussen de agent en crimineel verlopen? Kijk vanaf vrijdag 12 november naar deze toffe nieuwe film. De cast bestaat onder andere uit Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot. Bekijk de trailer van Red Notice hieronder:

 

Mission: Impossible – Rogue Nation

Ethan en zijn team komen voor hun gevaarlijkste missie tot nu toe te staan. Ze moeten namelijk ‘Syndicate’ uitschakelen. Dit is een internationale en zwaar getrainde organisatie die het gemunt heeft op de IMF, de Impossible Missions Force. De cast bestaat uit onder andere Tom Cruise, Jeremy Renner en Alec Baldwin. Bekijk de trailer hieronder:

 

Dit was het dan alweer voor deze week. Wil jij weten welke andere films er deze maand uitkomen op Netflix? Bekijk dan zeker alle nieuwe films van november 2021.