Malcolm & Marie – 5 februari 2021

Eén van de nieuwe films die in februari op Netflix verschijnt, is Malcolm & Marie. De aanstormende talenten Zendaya en John David Washington (die we kennen uit Tenet) spelen de hoofdrollen. De twee spelen een jong koppel dat na een première thuiskomt. Ze raken in gesprek over hun relatie, wat al gauw zorgt voor toenemende spanningen.

De film kan zomaar eens wat Oscars binnen gaan slepen, wat te maken heeft met de acteurs, het plot, maar ook de originele stijl (de film is namelijk in zwart-wit te zien). Vanaf 5 februari 2021 is Malcolm & Marie te zien.

 

Red Dot – 11 februari 2021

Naar de film Red Dot kijken we al een tijd uit. Deze Netflix film belooft namelijk bloedstollend spannend te worden. Een koppel met de nodige relatieproblemen besluit aan deze relatie te werken, door een kampeervakantie te boeken in Scandinavië.

Tijdens hun kampeersessie worden ze opeens onder schot gehouden, zo is te zien aan de rode stip op hun lichaam. Maar door wie, en waarom? Wat volgt is een vlucht door het koude Noorden. Vanaf 11 februari 2021 staat de film op Netflix.

 

Inferno – 1 februari 2021

Liefhebbers van het Dan Brown-genre opgelet. Inferno komt namelijk meteen aan het begin van februari naar Netflix. Het is daarmee niet de eerste film in de serie van de succesvolle schrijver die we kunnen streamen. Ook The Da Vinci Code is op Netflix te zien.

In Inferno moet Professor Langdon voorkomen dat de wereld wordt uitgeroeid door een mysterieus virus.

 

Scarface – 16 februari 2021

Scarface is één van de films die in februari op Netflix verschijnen. Toch is de film zelf al tientallen jaren oud. Al Pacino speelt de hoofdrol in deze misdaadfilm, die alweer dateert uit 1983.

De film volgt Tony Montana, die aan het begin van de film arriveert in Miami met niets op zak en uitgroeit tot een gigantische drugsbaas. Voor zijn rol moest Al Pacino de nodige lijntjes nemen. Check hier wat acteurs echt nemen in rook- en snuifscènes.