New York in Rotterdam

New York: the city that never sleeps. De één houdt van het drukke stadsleven en de onrust, de ander moet er niks van hebben en woont het liefst in alle rust op het platteland. Kan jij nou geen genoeg krijgen van de deze huizenstijl, maar vind je de afstand een te grote blokkade? Dan snappen wij dat maar al te goed.

Gelukkig hoef je niet ver van huis te gaan om het stadsleven op te zoeken. In het mini New York van Nederland, biedt Funda een parel aan: dit Rotterdamse appartement lijkt vanbinnen een loft uit New York.

Wat een ruimte en wat een sfeer

Droom jij van een betaalbaar appartement in een mooi groen park op afstand van het levendige centrum? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. In deze unieke urban loft worden al je woondromen overtroffen. Het pareltje uit 1910 is volledig getransformeerd in 2015 als onderdeel van het turn-key project ‘Westside Park’.

Funda parel: dit Rotterdamse appartement lijkt vanbinnen een loft uit New York

De stijlvolle Rotterdamse woning beschikt over een moderne badkamer met bad en stortdouche, een inloopkast, een prachtige lichtinval, een ruim leefgedeelte en in totaal een woonoppervlakte van 121 vierkante meter.

Door de manier van bouwen ervaar je in de gehele woning verrassend veel ruimte. Let vooral is op de details: het pand heeft beloopbaar glas in de vloer en een prachtig balkon.

Funda parel: dit Rotterdamse appartement lijkt vanbinnen een loft uit New York

En praten we over de New York stijl, dan moet je voornamelijk letten op de unieke brickwall en de houten wanten, die de woning extra sfeer geven. Zin om lekker te gaan loungen in de zomer? Dat kan. De loft woning heeft een fijn dakterras aan de rustige achterzijde. Op het terras heb je prachtig uitzicht over de Heemraadssingel, een van de mooiste straten van Rotterdam.

Funda parel: dit Rotterdamse appartement lijkt vanbinnen een loft uit New York

In de buurt van het huis bevinden zich verschillende horecagelegenheden en winkels. Ook fijn om te weten dat na deze vreemde tijden, je om de hoek een lekker biertje kunt gaan drinken met je maten.

Dit kost het Rotterdamse appartement op Funda

Wil je in een mooi, historisch paleisje wonen in een oase van rust? Dat kan. Het gewilde appartement staat momenteel te koop op Funda. Het pareltje kost wat, maar wat je er allemaal voor terug krijgt is het de koop zeker waard. Het Rotterdamse appartement heeft een prijskaartje van 550 duizend euro.

Check hieronder meer foto’s van de woning:

Funda parel: dit Rotterdamse appartement lijkt vanbinnen een loft uit New York

open keuken woning

kantoor met trap luxe woning