Te koop op Funda: stijlvolle woning in Rotterdam

Op Funda staan wel eens vaker bijzondere woningen die in Rotterdam liggen. Bekijk bijvoorbeeld eens deze beroemde designwoning. Dit appartement mag er ook zijn. Het is in 2017 en 2018 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd we kunnen wel zeggen dat dat goed uit heeft gepakt.

Funda Rotterdam

Huis met stadstuin

In het huis heb je een woonoppervlakte van 205 m2. Daarnaast krijg je er ook nog eens een stadstuin bij. Het huis ligt aan één van de mooiste singels van Rotterdam waardoor de locatie ook nog eens top is. In de omgeving van deze woning liggen veel huizen met prachtige gevels.

Funda Rotterdam

De begane grond van het appartement

Nadat je het appartement binnenkomt, kom je in de hal terecht waardoor je naar de grote woonkeuken loopt die een Italiaans design heeft. De keuken is voorzien van een kookeiland en beschikt over alle inbouwapparatuur die je nodig hebt. De vloer in de keuken heeft ook nog eens vloerverwarming. Vanuit de keuken kan je de stadstuin in die je kan betreden door de openslaande deuren.

Funda

Eerste, tweede en derde verdieping

De eerste verdieping heeft de beschikking over een woonkamer. Je hebt vanaf hier een mooi uitzicht op Rotterdam. De tweede verdieping beschikt over een overloop waardoor je uitkomt bij 3 slaapkamers. Ook zit er op deze verdieping een badkamer met inloopdouche en wastafel. Aan de achterzijde van deze verdieping vind je een groot balkon. In dit huis zit ook nog een derde verdieping. Hierin zijn 2 slaapkamers te vinden en een badkamer waar je de beschikking hebt over een ligbad, 2 wastafels en een toilet. Verder heb je op deze verdieping een ruime berging. Voor dit huis moet je 895.000 euro betalen. Dat is niet niks, maar dan krijg je ook wel een heel vet huis. Check hieronder nog een aantal foto’s van de woning:

Slaapkamer

Stadstuin

Keuken

Funda