Een beroemde woning in Rotterdam staat op Funda

Dit is niet zomaar een woning in Rotterdam die op Funda staat. Hier heb je namelijk te maken met een iconische woning die je al van een grote afstand zal herkennen. Het is namelijk een gele kubuswoning die is ontworpen door architect Piet Blom. Van deze woning bestaan er maar 38 van op de hele wereld. Deze kubuswoningen zijn één van de gebouwen die het meest gefotografeerd worden in Rotterdam. Ze hebben ook veel internationale bekendheid. Nu staat er dus zo’n kubus te koop waardoor jij hier zomaar in zou kunnen gaan wonen.

Funda

Niet alleen van buiten is het een bijzondere gewaarwording

Op de begane grond kom je door een trapje op te lopen waarmee je op het gemeenschappelijke terras komt. Deze moet je delen met twee andere kubusbewoners. Hierna kan je de hal die een trap heeft waarmee je naar de eerste verdieping kan. Daar vind je een ruime woonkamer en een luxe inbouwkeuken met apparatuur. Op de tweede verdieping bevinden zich twee trendy slaapkamers. Ook zit er een luxe badkamer op deze verdieping. Op de derde verdieping is nog een andere kamer die als derde slaapkamer gebruikt zou kunnen worden. Deze kamer is erg speciaal omdat die in de top van de kubus zit, en de ramen zorgen ervoor dat je een bijzonder uitzicht hebt.

Funda

De locatie van de kubuswoning is optimaal

De woning ligt in de buurt Overblaak en staat op Funda te koop voor een bedrag van €400.000 k.k.. Voor degenen die de leuke plekken in Rotterdam goed kennen, weten wel dat dit een uitstekende buurt is om in te wonen. Het is een rustige buurt maar je hebt alles wat je nodig hebt in de buurt zitten. Ook zit deze woning dichtbij de gezellige terrasjes aan de Oude Haven die een uitzicht bieden op prachtige houten boten. Daarnaast zit de Markthal, die beschikt over allerlei winkeltjes en eetgelegenheden, dicht bij de woning in de buurt.

Zie hieronder meer foto’s van de Rotterdamse woning die op Funda te koop staat.

Badkamer

woning in rotterdam te koop

huis kopen