Grachtenpanden te koop op Funda

Funda en grachtenpanden lijken een goede combinatie te zijn. We hebben al behoorlijk wat mooie grachtenpanden voorbij zien komen; bijvoorbeeld in Groningen en in Amsterdam. Dit grachtenpand staat ook in onze hoofdstad en is de droomwoning van elke man.

Funda grachtenpand Amsterdam

Dit grachtenpand bevindt zich in hartje Amsterdam

Het appartement is te vinden in de grachtengordel van Amsterdam, op steenworp afstand van het stadscentrum. De woonkamer is gesitueerd op de begane grond. Het plafond zit op een hoogte van 4,30 meter waardoor het appartement een ruime vibe met zich meebrengt. 1906 is het jaar dat het grachtenpand is gebouwd, maar dat is van binnen zeker niet te zien. Het ziet er namelijk modern en stijlvol uit. Naast de woonkamer is een luxe keukeneiland te vinden die alles bezit wat een keuken nodig heeft. Er zijn dus geen excuses meer om niet te koken! Aangrenzend aan de keuken zit de eetkamer.

Keuken

Inclusief een thuisbioscoop

Een trap leidt je vanuit de woonkamer naar de vide waar een thuisbioscoop gevestigd zit. In deze grote, comfortabele stoelen zullen vette films kijken je een ongeëvenaarde ervaring geven. Via de woonkamer kan je ook de compacte stadstuin in waar je in de zomer heerlijk buiten kan zitten.

Grachtenpand Funda Amsterdam

In het souterrain bevinden zich twee prachtige, ruime slaapkamers. Ook vind je hier een badkamer met een inloopdouche. De master-bedroom beschikt daarnaast over zijn eigen enorm luxe badkamer. Je zou misschien denken dat dit een 5 sterren hotel is maar het is toch echt een onderdeel van dit luxueuze grachtenpand.

De vraagprijs van het grachtenpand op Funda

Er wordt voor dit appartement een prijs van €1.485.000 gevraagd. Dit lijkt een prijs die goed bij dit grachtenpand past. Het is ieders droom om in dit grachtenpand te kunnen wonen. Een droom die voor velen helaas ver van de werkelijkheid staat.

Bekijk meer beelden hieronder:

Badkamer

Grachtenpand Funda Amsterdam

Thuisbioscoop

Stadstuin