Deze mini tafeltennistafel is nu te koop bij de Lidl

Met een gewicht van 11 kilo is deze tafeltennistafel binnen no-time opgezet en weer in elkaar geklapt. Daardoor is het perfect om binnenshuis te gebruiken. Natuurlijk wordt het ook inclusief net geleverd.

Check deze link om naar de productpagina te gaan.

Ook is het formaat van de mini tafeltennistafel wat kleiner dan de normale. Het formaat van deze tafel is 120 x 70 x 68 cm, terwijl de ‘normale’ afmetingen 274 x 152,5 x 76 bedraagt. Een flink verschil dus.

tafeltennistafel kopen online lidl bestellen

Het is ideaal voor kinderen, maar ook voor volwassen is het mogelijk om rechtop te blijven staan tijdens het spelen van een potje tafeltennis. Voor 129 euro is deze tafeltennistafel al in jouw bezit. Daarvoor kun je hem hier online bestellen. Het wordt dan binnen 3 werkdagen geleverd.

tafeltennistafel bestellen bij de lidl online

Misschien heb je wel interesse in iets anders tijdens deze tijd? Ook dan is de Lidl jouw beste vriend met top deals. Met deze brute party speaker ben jij de baas van ieder klein feestje.

Wist je dat je veel kan verdienen als top tafeltennisser?

Tafeltennis is al bijna een eeuw een populaire sport in Nederland. In 1935 werd namelijk voor het het eerst gestreden om het het Nederlands kampioenschap tafeltennis. Dit is een serie toernooien waarin de beste spelers en speelsters met Nederlandse nationaliteit tegen elkaar strijden om de felbegeerde titel.

Ook wordt er tijdens het jaar gestreden door clubteams in een competitie. De eredivisie is hierbij het hoogste niveau, zowel voor mannen als vrouw. Verder wordt er gestreden om een nationale beker. Een tafeltennisser die op wereldniveau speelt kan minstens 100.000 euro per jaar opstrijken. Het loont dus zeker om flink aan de slag te gaan met deze tafeltennistafel. Wie weet word jij wel de nieuwe Messi van het tafeltennis en hark je tonnen per jaar binnen. Ka-ching! Dat je daarvoor een gigantisch hoog niveau moet hebben blijkt echter wel uit deze beelden: